Privacy statement ToonWorkz/FilmWorkz

Privacy statement ToonWorkz/FilmWorkz

ToonWorkz/FilmWorkz, gevestigd aan Kuiperstraat 70, 7201HK, Zutphen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

ToonWorkz.nl Kuiperstraat 70, 7201HK, Zutphen (06) 12 41 21 11 of (06) 523 55 09 29
FilmWorkz.nl Kuiperstraat 70, 7201HK, Zutphen (06) 12 41 21 11 of (06) 523 55 09 29

Functionaris Gegevensbescherming

Beide vennoten gelden als Functionaris Gegevensbescherming bij ToonWorkz/FilmWorkz en zijn te bereiken via informatie@toonworkz.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

ToonWorkz/FilmWorkz verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam (Om je een gepersonaliseerde nieuwsbrief te kunnen sturen)
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website (zowel die van ToonWorkz als die van FilmWorkz) en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via informatie@toonworkz.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

We verwerken jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Wij analyseren jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

Geautomatiseerde besluitvorming

Wij nemen géén besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (in dit geval wij zelf) tussen zit. We gebruiken de volgende computerprogramma's of -systemen:

  • Joomla (Het CMS Systeem waarmee wij onze website beheren)
  • AcyMailing (Het systeem op onze website waarmee we je nieuwsbrieven kunnen toesturen)
  • MoneyMonk (Ons CRM/boekhoudsysteem, waarmee wij lopende projecten, offertes en facturen voor onszelf en onze klanten overzichtelijk kunnen houden.
  • Wetransfer Plus (Om grote bestanden, zoals video, beeldmateriaal etc, uit te wisselen met onze klanten)

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

We bewaren je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Binnen ons CRM Systeem

Klantgegevens: Zolang er een zakelijke relatie is. Reden: Contact onderhouden
Personalia: Zolang er een zakelijke relatie is. Reden: Contact onderhouden                   
Adres: Zolang er een zakelijke relatie is. Reden: Contact onderhouden

Binnen ons CMS Systeem*

Personalia: Zolang er een zakelijke relatie is. Reden: Personaliseren Nieuwsbrief
E-mailadres: Zolang er een zakelijke relatie is. Reden: Contact onderhouden

* Wij bieden je de mogelijkheid om je gegevens te wijzigen of te verwijderen binnen het CMS Systeem via Opt-In/Opt-Out. De link staat in de footer van elke nieuwsbrief die wij je sturen.

Binnen ons Wetransfer Plus Account (Voor meer informatie over de voorwaarden van Wetransfer verwijzen we naar https://toonworkz.wetransfer.com/legal/terms)

Naam: Zolang er een zakelijke relatie is. Reden: Bestandsuitwisseling vereenvoudigen
E-mail adres: Zolang er een zakelijke relatie is. Reden: Bestandsuitwisseling vereenvoudigen

Delen van persoonsgegevens met derden

We verstrekken informatie in overleg uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.  

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

ToonWorkz gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. ToonWorkz gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je browser zo instellen dat geïnstalleerde cookies worden verwijderd en dat je tijdens je volgende gebruik van de Website geen cookies ontvangt. Via onderstaande links kun je lezen hoe je verschillende type cookies kunt verwijderen bij verschillende browsers:

Waarschuwing: indien je cookies uitschakelt dan wel verwijdert kan het zo zijn dat je geen toegang hebt tot (onderdelen van) de Website of dat de Website niet optimaal werkt. Om meer over deze functies te weten te komen, kun je het beste je browserinstructies of de Help functie van je browser raadplegen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar informatie@toonworkz.nl. 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

We willen je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

We nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en nemen passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via informatie@toonworkz.nl


Al meer dan 3983 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Ontdek onze
Illustraties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Animaties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Cartoons

Naar de portfolio

Ontdek onze
Infographics

Naar de portfolio

Ontdek onze
Websites

Naar de portfolio

Ontdek de films
van FilmWorkz

Naar de portfolio

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Sluit je dan aan bij de 352 andere abonnees die je voor gingen.

Neem een abonnement op onze GRATIS Nieuwsbrief.