ANIMATIE

Van schilderij naar animatie

Digitaal toveren

Hoe maak je van een schilderij een aparte beleving? Laat het tot leven komen.

Van schilderij naar animatie

Met behulp van Image Wrapping kun je een statische foto voorzien van diepte. Dat kan dus ook met een schilderij. Voeg er vervolgens wat digitale elementen aan toe zoals vuur, schoorsteenrook, opspattend, etc. Een toefje zonlicht en stofdeeltjes en de illusie is compleet.

Bekijk de animatie in onze portfolio

Bekijk dit item in onze portfolio: Digitaal Schilderij


Al meer dan 3519 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief. Meer info

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 372 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz