HOT

Oud Zutphen opnieuw beleven

Met behulp van nieuwe technieken en oude ansichtkaarten

Door het animeren van oude ansichtkaarten kunnen we een stapje terug in de tijd doen.

Image wrapping is een techniek, waarbij je een beeld als het ware om een digitale kubus spant. Door de (digitale) camera binnen deze kubus te plaatsen, kunt je de camare alle kanten op laten bewegen, links, rechts, omhoog omlaag, van voor naar achter. Hierdoor ontstaat de illusie dat de kijker op de locatie zelf staat.

Bekijk dit item in onze portfolio: Digitaal Schilderij


Al meer dan 2489 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Gerelateerde Artikelen

3d-impressie

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief. Meer info

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 372 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz