FILM

Goma Bedrijfsfilm

Maatwerk in Plaatwerk

In opdracht van Weevers produceerden wij voor GOMA in Hengelo (Gld) de bedrijfsfilm en tevens een 19-tal kortere films betreffende het productieproces voor gebruik op de website.

Goma Bedrijfsfilm

Goma is een internationaal georiënteerde bedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige plaatwerkproducten. Zo produceren ze bijvoorbeeld de behuizingen en omkastingen voor parkeerautomaten en CV-ketels voor diverse leveranciers.

Er moest een dynamische filmproductie komen, waarin GOMA laat zien dat ze een product van begin tot eind kunnen faciliteren en produceren. Tevens moest duidelijk worden dat ze samen met de klant het product produceren en JIT (Just In Time) kunnen leveren tot aan de productielijn van de klant zelf. De klant heeft hierdoor geen voorraad nodig.

Hierbij alvast een paar previews.

De gehele film is te bekijken in onze portfolio via onderstaande link.

Bekijk dit item in onze portfolio: Bedrijfsfilm GOMA


Al meer dan 3470 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief. Meer info

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 372 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz