HOT

'De beste veestapel van Nederland' video's

Zes films en bijbehorende teasers

Na een strenge selectie heeft de vakjury uit 116 inzendingen voor ‘De beste veestapel van Nederland’ 18 bedrijven geselecteerd die strijden om een finaleplaats.

'De beste veestapel van Nederland' video's

De kandidaten presenteerden zich in drie regionale voorrondes en uiteindelijk zijn er zes finalisten uit voort gekomen.
Van deze 6 finalisten zijn door ons korte films gemaakt waarin de veehouders(-sters) aangeven waarom zij 'De beste veestapel van Nederland' hebben.

Voor ons een uitdagende opdracht omdat we in de films als het ware door de stal moesten vliegen. Dat vraagt om een 'Drone'. Echter zijn de koeien en de veehouders daar niet vreselijk blij mee. De oplossing; een (kleine) Steadycam ophangen aan een lange uitschuifbare steel van ca. 8 meter. Je kunt daarmee de hoogte in en de suggestie wekken door de stal te 'vliegen'.

Koeien blij, veehouder blij, opdrachtgever blij. En wij ook ;)

Hieronder zie je een aantal 'Making of' foto's. Tijdens het filmen werd er op een van de bedrijven een kalfje geboren. Zulke omstandigheden kun je niet plannen en hebben hier dankbaar gebuik van gemaakt in de desbetreffende film over het bedrijf.

Bekijk dit item in onze portfolio: Beste veestapel van Nederland


Al meer dan 3098 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief. Meer info

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 372 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz