ANIMATIE

Beursanimatie voor Oosterberg

En klanten testimonials

Tijdens de afgelopen Elektro Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht presenteerde Elektrotechnische groothandel Oosterberg uit Zutphen zich met een prachtige stand die in de prijzen is gevallen.

Op het grote scherm draaide een door ons vervaardigde animatie. Tevens verzorgden wij de testimonials van klanten die via het Oosterberg Youtube kanaal en de diverse schermen getoond werden.

In de speciale bouwkeet, die door ons was ingericht, konden klanten m.b.v. een programma op een iPad hun eigen testimonial inspreken. Deze testimonials zullen regelmatig op het Youtube kanaal verschijnen. Klik hier voor een voorbeeld.

De Animatie en de testimonials zijn geheel vervaardigd in een stijl, passend bij de stand.

Bekijk dit item in onze portfolio: Vidiwall Animatie Oosterberg


Al meer dan 2071 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Gerelateerde Artikelen

Stand Oosterberg beste concept

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief. Meer info

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Sluit je dan aan bij de 293 andere abonnees die je voor gingen.

Neem een abonnement op onze GRATIS Nieuwsbrief.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz