(Bedrijfs)films

Een bedrijfsfilm vertelt het verhaal van uw bedrijf, merk of product. Wij zijn gespecialiseerd om juist dat verhaal zo indrukwekkend mogelijk in beeld te brengen. De kijker wil tenslotte van begin tot eind geprikkeld worden. Een combinatie van Animatie en Video behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Wij zorgen er, samen met u, voor dat u met een unieke, eigentijdse film uitzonderlijk voor de dag komt.

Uw bedrijfsfilm is breed inzetbaar. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsfilm. Haal er uw maximale voordeel uit en gebruik de kracht van deze audiovisuele bedrijfspromotie, denk aan:

  • uw bedrijfsfilm op uw website en gebruikt in diverse social media.
  • een film om mee te geven met uw vertegenwoordiger (bijv. op iPad).
  • uw bedrijfsfilm als inleiding op een presentatie.
  • uitzending op televisie (regionaal, nationaal).
  • op een beurs, bewegende beelden trekken ieders aandacht.
Bekijk dit item in onze portfolio: AOC Doetinchem Promo video | Beursvloer Zutphen | The Making of... Herberg 't Onland


Al meer dan 1714 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief. Meer info

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 372 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz