Ons Filmmateriaal

Voor het maken van een video, een film of animatie werken we met hoogwaardige en kwalitatieve camera-apparatuur. Onze mediaproducties, worden alleen aan de klant geleverd en getoond als we zelf 100% achter de kwaliteit staan. Onze apparatuur draagt daaraan voor een groot gedeelte bij en hebben we dan ook zorgvuldig gekozen.

Ons Filmmateriaal

Sony Videocamera

Voor het maken van onze films maken we gebruik van de Sony FS5 Mark II 4K Videocamera. De camera kan voorzien worden van verschillende objectieven en is voorzien van een hoogwaardige en betrouwbare Super 35 Exmor Sensor met 14-stops dynamisch bereik. Dit zorgt voor haarscherpe beelden. 

 

 

 

 

 

 

FS5 Ninja


Atomos Ninja Field monitor en Harddisk recorder

Voor het opslaan van al het filmateriaal gebruiken we snelle Hi-End SD kaarten en een Atomos Datarecorder met dubbele accu.

 

 

 

Røde geluid

Wij maken tijdens ons werk gebruik van draadloze microfoons. Denk aan zowel hand-, richt-, als lavaliermicrofoons (dasspeldmicrofoons). Op die manier kunnen we altijd de juiste en beste kwaliteit geluid opnemen. Tijdens de opnames bepalen we welke geluidstechniek optimaal is, om geen belangrijke momenten te missen op gebied van geluid. 

We gebruiken diverse microfoons van het merk Røde. Waaronder een Filmmaker Lavalier set. 

Rode Mics

Edelkrone Rig

Om deze apparatuur goed te kunnen gebruiken hebben we een zgn 'Rig' hierop kan alle apparatuur bevestigd worden, om zo gemakkelijk vanaf de schouder of statief te kunnen filmen. Voor de scherpstelling gebruiken we een follow focus, waarmee we perfect kunnen scherpstellen op het onderwerp.

FW FS5 Rig 1

Edelkrone focusone

 


Al meer dan 587 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 517 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.