ToonWorkz

Studio voor illustraties, films en animaties

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dat is de filosofie van ToonWorkz, studio voor Illustraties, Animaties, Films, Infographics, Explanimations en Websites. Wij zijn creatief, flexibel, allround en superspecialisten tegelijk. Wij leveren het beeld bij uw verhaal.

Derk-Jan-Rouwenhorst-en-John-PostToonWorkz is officieel opgericht op 1 april 2004. Daarvoor hadden wij al een paar projecten samen gedaan, waaronder een expositie in de bibliotheek in Vorden. Wij hebben de afgelopen jaren projecten uitgevoerd voor het Gemeentearchief Kampen, het Stedelijk Museum Zutphen, Decodidact en Natuurmonumenten. Het gaat hierbij om het vervaardigen van educatieve animaties, spellen, websites, lesbrieven en apps.

De laatste jaren hebben wij ons meer gefocust op het creëren van communicatief beeld in de vorm van cartoons, infographics, film en fotografie. De kracht van onze studio is dat wij ’statisch’ beeld om kunnen zetten in bewegend beeld, in de vorm van animaties, films en explanimations. Wij verpakken uw verhaal in een to-the-point, visuele presentatie.


Ons Bezoekadres

Ons Postadres

  • Braamkamp 348
  • 7206 HR
  • Zutphen
  • E:

Wie zijn we?

ToonWorkz
4.0/5 Waardering (11 beoordelingen)

Onze Skills

Animaties
95%
Illustraties
90%
InfoGraphics
80%
Films
85%
Ambities
100%

De branches waarbinnen wij veelal werkzaam zijn

Overig
35%
Kunst/Cultuur/Zorg
65%
Detailhandel
70%
Communicatie
85%
Industrie
45%

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 517 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.