JE KUNT ONS HIER VINDEN!

IJsselkade 7

Bezoekadres

IJsselkade 7 , 7201 HB, Zutphen

Postadres

Braamkamp 348, 7206 HR, Zutphen

Nieuwe website FilmWorkz

Ons label Filmworkz bestaat al weer sinds het najaar van 2016. We hebben toen in allerijl hiervoor een website gemaakt… met het idee dat we die nog zouden gaan aanpassen. Dat moment is nu aangebroken.

Nieuwe website FilmWorkz

FilmWorkz.nl is een overzichtelijk website geworden waarin wij duidelijk laten zien wat wij zoal maken: van films tot animaties en van motion graphics tot drone-opnamen. Het geeft een pallet aan mogelijkheden die ook onderling kunnen worden gecombineerd. Daar ligt de kracht van FilmWorkz. Het resultaat is vaak een animatie of film met een unieke eigen sfeer. Een opvallende promo, documentaire, uitleg-animatie of historische schets tussen de grijze brij aan films en video’s die doorgaans te vinden zijn op internet.

Kortom, bekijk de website en laat je gerust inspireren. En mocht je vragen hebben? Neem gerust contact op met John: 06-12 41 21 11. Hij kan je zeker verder helpen!


Al meer dan 706 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 434 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.