Wij staan weer op Ambacht21

Op zondag 16 september organiseert Stichting Ambacht21 voor de vierde maal Festival Ambacht21 in hartje Zutphen. Een doe- en belevingsfestival voor jong en oud om kennis te maken met het moderne ambacht. Wij staan met een tent aan de Proosdijsteeg, tussen de andere ‘designers’.

Wij staan weer op Ambacht21

Onze strip Gert & Tess Zutphenezen wordt dit jaar tijdens het festival extra in het zonnetje gezet. De cartoons staan nu ruim vijf jaar wekelijk in de beste krant van Zutphen: Contact. Om dit lustrum te vieren kunnen kinderen bij ons een kekke sleutelhanger maken en meedoen aan een kleurplaatwedstrijd. De winnaars krijgen een onmuuuuunig mooi ToonWorkz-pakket.

Wij staan net als vorig jaar in een woestijntent. Ruimte genoeg voor ToonWorkz én FilmWorkz. En net als voorgaande jaren kan men terecht voor verschillende ToonWorkz-goodies zoals mokken, stripboekjes, prenten, boeken etc. Daarnaast presenteren wij onder FilmWorkz op een scherm verschillende films en animaties die wij de afgelopen jaren hebben gemaakt. En we leggen daarbij natuurlijk allemaal uit hoe de films en animaties worden gemaakt.

Ambacht 21 in Zutphen op zondag 16 september duurt van 12.00 tot 18.00 uur. Voor meer info zie www.ambacht21.nl


Al meer dan 1756 bezoekers hebben dit artikel gelezen.