Website Lammert Huizinga

Sinds 4 februari is de website van Lammert Huizinga vernieuwd. Lammert is een meester in presenteren en (improviserend) acteren. Hij speelde bij het afscheid van ministers en industrieëlen. Figureerde in diverse commercials en tv series. Kortom met Lammert haal je iemand in huis de van je receptie, beurs, evenement of receptie een ware happening maakt of deze in goede banen leidt.

Lammert's website is door ons voorzien van een CMS Systeem zodat hij deze op een eenvoudige manier kan onderhouden.

Artiesten

De verschillende 'Artiesten' uit de stal van Lammert hebben allemaal een eigen plekje gekregen binnen de website. Ze stellen zich voor, tonen eventueel hun kunsten via een video en laten zien wat ze in huis hebben qua expertises en waarvoor ze inzetbaar zijn.

Kortom heeft u iemand nodig die uw beursstand bij potentiële prospects onder de aandacht brengt, uw bijeenkomst in goede banen leidt of iemand nodig heeft die de vragen stelt die u niet durft te stellen, dan is Lammert uw man.

Meer weten bekijk de website


Al meer dan 3044 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 517 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.