Nieuwe website

Newsflash! Onze nieuwe website is in de lucht! Het afgelopen jaar is zeer hectisch geweest en er is in een korte tijd veel veranderd: nieuwe opdrachtgevers, een nieuwe locatie en veel nieuwe producten.

De vorige website in de herkenbare oranje kleur voldeed niet meer aan ons nieuwe profiel. De nieuwe website laat in een paar clicks zien welke producten en diensten wij als Studio voor Illustraties & Animaties bieden.

Enerzijds toont de site onze veelzijdigheid: we bouwen websites, ontwerpen huisstijlen, maar het accent ligt met name op het vervaardigen van illustraties, cartoons en infographics enerzijds en animaties en video's anderzijds. De vormgeving is fris en weerspiegelt onze filosofie: het verpakken van een verhaal in een helder beeld. Dit past in de ontwikkeling waarbij consumenten meer-en-meer visueel zijn ingesteld, mede door invloed van social media. Men wil kort & bondig de informatie tot zich nemen. En dat kan perfect in een pakkende infographic of snelle video-registratie.

Tot slot hebben wij onze portfolio ge-up-date en aangevuld, zodat er een goed beeld ontstaat van onze vaardigheden. Met de tweewekelijks nieuwsbrief willen wij jullie bovendien optimaal op de hoogte houden van onze nieuwste producten en mogelijkheden.

Voor meer informatie zijn wij natuurlijk per mail of telefonisch bereikbaar. En jullie zijn voor een bezoek aan onze prachtige locatie natuurlijk altijd van harte welkom!


Al meer dan 3179 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 517 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.