PRINT

Nieuwe cartoons

Het arsenaal aan doorlopende strips blijft maar groeien. Sinds dit voorjaar maken wij voor de gemeente Berkelland een nieuwe cartoon, kreeg 't Praothuus een spinoff en is de strip van Gait in een nieuw jasje gestoken.

Nieuwe cartoons

Maandelijks verschijnt sindskort in Berkelbericht, een uitgave van gemeente Berkelland, een cartoon waarin aandacht wordt besteed aan de dagelijk obstakels waarmee mensen met een beperking te maken hebben. Juist een cartoon leent zich uitstekend om dit soort situaties goed uit te beelden. De werkelijkheid is soms namelijk al bizar genoeg. Na verschijning van de eerste cartoon in de uitgave en op Facebook, waren de berichten niet van de lucht. Veel herkenbaarheid en heel veel tips voor verbetering.

In de strip 't Praothuus voor de huis-aan-huis kranten van Achterhoek Nieuws verscheen al met enige regelmatig Godfried de dichtende geit. Hij heeft nu een eigen strip gekregen als platform voor zijn in-en-in slechte gedichten, overigens afgewisseld door het topwerk van zijn naamgenoot Bomans. Verder is de strip van Naober Gait in een nieuw jasje gegoten: de grap is nu gevat in een 1-akter ondersteund door een korte toelichting. En met een prominente plaats voorin de uitgave.


Al meer dan 2679 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Godfried | Berkelland Toegankelijk | Naober Gait