NIEUW

Nieuw: Hét Hanze kwartet

Creeër je eigen lokale Hanze kwartet

Trots op de rijke Hanze-historie? En wil je dat verhaal ontdekken of graag vertellen? Spelenderwijs en toch leerzaam? Aan jong en oud? Door de toenemende interesse en aandacht voor de Hanze-historie in de Nederlandse en Duitse Hanzesteden lanceert Studio ToonWorkz uit Zutphen het Hanze Kwartet.

Nieuw: Hét Hanze kwartet

Uw eigen Hanze kwartet

Het kwartet bestaat uit 48 rijk geïllustreerde kaarten verdeeld over 11 thema’s, waaronder Hanzeaten & Andere kooplui, Gilden & Ambachten en Schurken & Schavuiten. Het kwartet vertelt over de rijke Hanze-historie op leerzame en humoristische wijze. De lancering van dit kek-te-gekke spel staat gepland op 13 juni 2020 tijdens de Doesburgse Hanzefeesten.

Standaard versie

Er is keuze uit 2 pakketten: Het standaard kwartet telt 48 kaarten, waarvan 4 algemene informatiekaarten over de Hanze en 44 speelkaarten, verpakt in een fraai doosje.

Pluskwartet

Het kwartet is echter ook verkrijgbaar als Pluskwartet, deze kan worden voorzien van een eigen omdoos , 4 eigen informatiekaarten en een eigen invulling van het thema Huis & Haard met bekende lokale Hanze-locaties.

Bestellen? Klik hier om naar het bestelformulier te gaan!


Al meer dan 1708 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Gerelateerde Artikelen

Hanzekwartet naar de drukker