Illustraties voor Barberbooking
PRINT

Tijd voor een goede knipbeurt? Boek dan je afspraak bij barberbooking.com. Snel en gemakkelijk. Een van de vele voordelen van online een afspraak maken.

Lees verder

Rechtbank gered!
PRINT

De rechtbank is Zutphen is (voorlopig) gered. De inwoners uit de mooiste stad aan de IJssel zijn met succes massaal in verzet gekomen tegen de onzalige plannen van minister Steurs met als absoluut hoogtepunt de actie ‘Wij staan voor de rechtbank’.

Lees verder

Kerstkaarten & zo

Wat gaan we aan het einde van dit jaar weer doen? Sturen wij onze klanten weer een kerstkaart met een foto van ons personeel of van de prachtige voorpui van het bedrijfsgebouw…

Lees verder

Stand Oosterberg beste concept

In opdracht van elektrotechnische groothandel Oosterberg uit Zutphen hebben wij in samenwerking met Weevers het concept ontwikkeld voor de stand op de beurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs in Utrecht. En de stand viel het afgelopen weekend in de prijzen!

Lees verder

Beursanimatie voor Oosterberg
ANIMATIE

En klanten testimonials

Tijdens de afgelopen Elektro Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht presenteerde Elektrotechnische groothandel Oosterberg uit Zutphen zich met een prachtige stand die in de prijzen is gevallen.

Lees verder

Jaaroverzicht

Voor het tweede jaar verschijnt voor de inwoners van Zutphen en omgeving het te gekke strip-jaaroverzicht van Gert & Tess. Het boekwerkje wordt verkocht in bijna alle boekwinkels in Zutphen en Warnsveld.

Lees verder

Massale opkomst Rechtbank
INFO

Zutphen staat voor de rechtbank

Een massale opkomst vanmorgen om 8:30 uur voor de rechtbank in Zutphen.

Lees verder

Opvallende stand Henk & Fred

Voor het vakblad voor de elektrotechnische branche 'Henk & Fred' vervaardigen wij al een paar jaar de strip. Voor de beurs Elektrotechniek in Utrecht hebben wij tevens de achterwand van de Henk& Fred-stand ontworpen.

Lees verder

Nieuwe strip ’t Praothuus

Met trots presenteren wij een nieuwe strip: ’t Praothuus. Deze cartoon verschijnt wekelijks in de plaatselijke kranten van Achterhoek Nieuws. Fabeltjeskrant… eat your hart out!

Lees verder

Kerst-pakket-gadget

Wij worstelen er zelf ook mee: geven wij onszelf dit jaar een kerstpakket? En wat is leuk (voor onszelf) en wellicht ook nuttig. Wij hebben dit jaar voor een leuke kerstcadeau-gadget advies ingewonnen bij Roel Hilderink van RoHil Relatiegeschenken.

Lees verder

We zijn verhuisd!

Met ingang van 1 oktober 2015

Met ingang van 1 oktober kunt u ons vinden op ons nieuwe kantoor (0.15) in het monumentale pakhuis 'De Ezerman' aan de Kuiperstraat 70 te Zutphen.

Lees verder

Wij staan voor de rechtbank!
PRINT

Of de Zutphense Rechtbank in Zutphen kan blijven hangt aan een zijden draadje. Als het aan de gemeente ligt blijft de rechtbank een instituut in de stad.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 434 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.