Het begint met een verhaal...
ANIMATIE

Leg het uit met een 'Whiteboard' animatie.

Het maken van een animatie is een zeer tijdrovende bezigheid. Eerst moeten er karakters ontwikkeld worden, een storyboard geschreven en vervolgens de animatie gemaakt worden. Van keyframe via inbetweens naar het volgende keyframe enz, enz.

Lees verder

Dé 5 trends voor 2016

Schrik niet! ToonWorkz is niet in-een-keer een trendbureau geworden. We hebben gewoon zelf 5 trends uit de mouw geschud voor dit jaar.

Lees verder

Trend 3: Humor is leuk

Echt waar! Humor is vaak heel leuk. Ontwapenend en een prima manier om een boodschap over te brengen.

Lees verder

Wijnhuisfonds (WHF)
HUISSTIJL

Geheel vernieuwde huisstijl

Het Wijnhuisfonds in Zutphen is één van de oudste restaurerende instellingen van ons land. Het werd opgericht in 1927. Het bestuur vroeg ons een nieuw compact logo te ontwikkelen waarin de initialen 'WHF' goed naar voren komen.

Lees verder

Trend 1: De wereld in 3D

In samenwerking met Sander de Groen uit Deventer hebben wij een korte 3D animatie gemaakt van de mooiste stad aan de IJssel.

Lees verder

Stadslogistiek Zutphen
PRINT

Electrocar rijdt door Zutphen

U heeft 'm vast al zien rijden wanneer u regelmatig in de binnenstad van Zutphen bent. De electrocar met oplegger van Stadslogistiek Zutphen.

Lees verder

Trend 2: Het Parallax Effect

Wij zijn nog volop aan het experimenteren, maar wij hebben inmiddels de eerste proeven van het fenomenale Parallax Effect op onze website gezet.

Lees verder

Trend 5: Creëer je eigen held

Ze kunnen vliegen, tonen ongezouten hun emoties en doen precies wat jij wilt: leading karakters. Een beter controleerbaar uithangbord kun je niet hebben.

Lees verder

Nieuwe film voor KSG
FILM

Featuring Joy van BeautyNezz

Samen met leerling Joy maakten wij voor de Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) in Apeldoorn een video voor de opendag die getoond werd aan alle bezoekers op 3 februari 2016.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 464 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.