Huisstijl Onland
PRINT

Op de grens van Doetinchem en Gaanderen bevindt zich al ruim 227 jaar, Herberg Het Onland. Bij het 225 jarig bestaan twee jaar geleden maakten wij in opdracht van uitbater, Wilfried Nijenhuis over de geschiedenis van deze herberg een prachtig boek. Nu is de huisstijl aan de beurt.

Lees verder

Bruno & Marietje

Hoe ga je om met privacy-gevoelige gegevens? Een uiterst actueel onderwerp waar ieder bedrijf iets mee moet. Kaak, bakkerijmachine-fabrikant uit Terborg ook. Communicatie bureau Ellen Vormgeving vroeg ons om over dit onderwerp regelmatig een strip te maken.

Lees verder

Zomerkrant Henk & Fred

De Henk & Fred Zomerkrant is uit. Deze kleurrijke uitgave ploft op de deurmat van zo'n 30duizend installateurs in den lande. Hebben die ook wat te doen tijdens de bouwvak.

Lees verder

Coops Molen
ANIMATIE

Maak kennis met Michiel de Molenaar

Voor de Stichting Coops Molen ontwikkelden wij recent een huisstijl. Om de stichting te introduceren op o.a. Facebook maakten wij tevens een animatie. Je kunt 'm bekijken naar de 'lees verder'

Lees verder

Het Praothuus memory-spel
EDUCATIE

Wet ie 't nog?

Na twee succesvolle edities van het Praothuus Kwartet is het nu toch echt tijd voor een nieuw spel: het Praothuus Memory. Afgelopen zomer is er samen met de jongens en meisjes van Achterhoek Nieuws hard gewerkt aan dit kekke zoekspel in het dialect.

Lees verder

Coalitieakkoord Winterswijk
ANIMATIE

Hoe leg je je inwoners uit wat je de komende vier jaar gaat doen? Precies, je laat een animatie maken! Het resultaat? Een filmpje van iets meer dan 3 minuten waarin het nieuwe college van B&W in Winterswijk vertelt wat zij de komende jaren gaat doen.

Lees verder

Bach Bridges
PRINT

Zowel binnen als buiten, verspreid over Zutphen, wordt er 6 dagen lang muziek gemaakt tijdens het Bach Bridges Festival. Wij maakten de brochure met het programma.

Lees verder

Handig notitieboekje
PRINT

Voor Essity, fabrikant van onder andere bekende merken als Tempo en Tena, produceerden we een handig notitieboekje. Naast de ruimte die je hebt voor het maken van aantekeningen, zijn er tevens allerlei infographics opgenomen met info over de betreffende producten en branches.

Lees verder

Wij staan weer op Ambacht21

Op zondag 16 september organiseert Stichting Ambacht21 voor de vierde maal Festival Ambacht21 in hartje Zutphen. Een doe- en belevingsfestival voor jong en oud om kennis te maken met het moderne ambacht. Wij staan met een tent aan de Proosdijsteeg, tussen de andere ‘designers’.Lees verder

Zoek dekking!

Hanzestad Zutphen heeft een rijke geschiedenis. Gelukkig zijn er nog genoeg restanten van die boeiende historie terug te vinden in de binnenstad, waaronder delen van de vestingwerken. Er is door de Zutphense Musea in samenwerking met de stadsgidsen een wandeling uitgestippeld langs deze werken en hiervoor is een lesbrief ontwikkeld.

Lees verder

Oost-Nederlandse stripboekenbeurs
EVENEMENT

Op zaterdag 7 april zijn wij aanwezig op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in de Grote of Lebuïnuskerk in hartje Deventer. Wij hebben inmiddels een aardig arsenaal ‘producten’ die wij daar kunnen presenteren. Daarnaast kunnen wij eens kijken in hoeverre de bezoekers oog hebben voor strips in het dialect.

Lees verder

Verhaal van Gelderland
ANIMATIE

Animatie voor Erfgoed Gelderland

Gezocht: vrijwilligers, liefst jong. Erfgoed Gelderland lanceerde zaterdag in kasteel Doorwerth een website om vrijwilligers te verbinden aan historische verenigingen, projecten en andere initiatieven. Om deze zoektocht kracht bij te zetten maakten wij in opdracht van Erfgoed Gelderland een animatie.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 492 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.