Animaties VNOG
ANIMATIE

Voor de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) hebben wij het afgelopen najaar verschillende korte animaties gemaakt.

Lees verder

Achterhoeks leren met ’t Praothuus Memory
EDUCATIE

Nösterig, Boekpiene, Alderbastend en Onbezoesd. Zo maar een paar kaartjes uit ’t Praothuus Memory. Na het succes van ’t Praothuus Kwartet van de voorgaande jaren hebben wij samen met uitgeverij Achterhoek Nieuws dit hagelnieuwe spel uitgebracht.

Lees verder

Het Praothuus memory-spel
EDUCATIE

Wet ie 't nog?

Na twee succesvolle edities van het Praothuus Kwartet is het nu toch echt tijd voor een nieuw spel: het Praothuus Memory. Afgelopen zomer is er samen met de jongens en meisjes van Achterhoek Nieuws hard gewerkt aan dit kekke zoekspel in het dialect.

Lees verder

Coalitieakkoord Winterswijk
ANIMATIE

Hoe leg je je inwoners uit wat je de komende vier jaar gaat doen? Precies, je laat een animatie maken! Het resultaat? Een filmpje van iets meer dan 3 minuten waarin het nieuwe college van B&W in Winterswijk vertelt wat zij de komende jaren gaat doen.

Lees verder

Griepvrij de winter door
PRINT

In opdracht van Attent Zorg & Behandeling hebben wij een kaart ontworpen waarin met name voor ouderen tips staan voor een ‘snottervrije winter’. Ofwel, hoe kom je de aankomende koude periode griepvrij door.

Lees verder

Heb jij 'm al?
ANIMATIE

Het stripalbum van Naober Gait

De koude winterdagen komen er al weer aan. De wind giert om het huis. De bladeren waaien van de bomen... maar de hond moet nog wel uit! Gait is de klos en ook hond Batse heeft er geen zin in. Ter promotie van het stripboek maakten we deze animatie.

Lees verder

Wij staan weer op Ambacht21

Op zondag 16 september organiseert Stichting Ambacht21 voor de vierde maal Festival Ambacht21 in hartje Zutphen. Een doe- en belevingsfestival voor jong en oud om kennis te maken met het moderne ambacht. Wij staan met een tent aan de Proosdijsteeg, tussen de andere ‘designers’.Lees verder

Zoek dekking!

Hanzestad Zutphen heeft een rijke geschiedenis. Gelukkig zijn er nog genoeg restanten van die boeiende historie terug te vinden in de binnenstad, waaronder delen van de vestingwerken. Er is door de Zutphense Musea in samenwerking met de stadsgidsen een wandeling uitgestippeld langs deze werken en hiervoor is een lesbrief ontwikkeld.

Lees verder

Een tikkeltje Lichtenstein
ILLUSTRATIE

Illustraties voor de Haardt

Voor de nieuwe website van de Haardt maakten we een 7-tal illustraties. De Haardt is producent van veiligheids-, locatie- en tijdsregistratiesystemen voor kartbanen. Hierin zijn ze wereldwijd toonaangevend.

Lees verder

Doe mee met de Gert & Tess Kleurplaatwedstrijd

Gert, Tess, Nena, Boris & Dobber staan inmiddels 5 jaar in de krant Contact. Reden voor een klein feestje. Doe mee met de Gert & Tess Kleurplaat-wedstrijd en win een kek ToonWorkz-pakket!

Lees verder

Bruno & Marietje

Hoe ga je om met privacy-gevoelige gegevens? Een uiterst actueel onderwerp waar ieder bedrijf iets mee moet. Kaak, bakkerijmachine-fabrikant uit Terborg ook. Communicatie bureau Ellen Vormgeving vroeg ons om over dit onderwerp regelmatig een strip te maken.

Lees verder

Zomerkrant Henk & Fred

De Henk & Fred Zomerkrant is uit. Deze kleurrijke uitgave ploft op de deurmat van zo'n 30duizend installateurs in den lande. Hebben die ook wat te doen tijdens de bouwvak.

Lees verder