Kleurplaat Vorden
PRINT

De werkgroep Vitale Kern in Vorden heeft een 'echte Vordense' kleurplaat door ons laten maken. Deze kleurplaat wordt verspreid op drie basisscholen.

Lees verder

Animatie IEKC
ANIMATIE

De gemeente Oost Gelre heeft vergevorderde plannen om een educatief centrum te bouwen voor het regulier én speciaal onderwijs. Maar dit plan moet nog wel volledig worden omarmd door de plaatselijke politiek.

Lees verder

Animaties VNOG
ANIMATIE

Voor de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) hebben wij het afgelopen najaar verschillende korte animaties gemaakt.

Lees verder

Achterhoeks leren met ’t Praothuus Memory
EDUCATIE

Nösterig, Boekpiene, Alderbastend en Onbezoesd. Zo maar een paar kaartjes uit ’t Praothuus Memory. Na het succes van ’t Praothuus Kwartet van de voorgaande jaren hebben wij samen met uitgeverij Achterhoek Nieuws dit hagelnieuwe spel uitgebracht.

Lees verder

Animatie Gemeente Berkelland
ANIMATIE

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie lanceerde de gemeente Berkelland een animatie over het collegeprogramma voor de aankomende vier jaar. Het 4 minuten tellende filmpje vertelt de speerpunten van B&W, waaronder duurzaamheid, ondernemerschap, jeugd- en ouderenzorg en cultuur.

Lees verder

Jaaroverzichten Praothuus en Gert & Tess
PRINT

Voor de krant Contact Zutphen-Warnsveld maken wij al een jaar of vier een jaaroverzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in de Hanzestad. Dit jaar maken we tevens een mooi jaaroverzicht voor de hele Achterhoek met een overzicht van cartoons van ’t Praothuus

Lees verder

Griepvrij de winter door
PRINT

In opdracht van Attent Zorg & Behandeling hebben wij een kaart ontworpen waarin met name voor ouderen tips staan voor een ‘snottervrije winter’. Ofwel, hoe kom je de aankomende koude periode griepvrij door.

Lees verder

Heb jij 'm al?
ANIMATIE

Het stripalbum van Naober Gait

De koude winterdagen komen er al weer aan. De wind giert om het huis. De bladeren waaien van de bomen... maar de hond moet nog wel uit! Gait is de klos en ook hond Batse heeft er geen zin in. Ter promotie van het stripboek maakten we deze animatie.

Lees verder

Animatie Production Brothers
ANIMATIE

In november hebben wij voor het Hengelose bedrijf Production Brothers een korte animatie gemaakt. De onderneming voorziet de terreinen van de grote festivals in Nederland van de nodige bewegwijzeringsborden en wil hiermee ook de landsgrenzen over.

Lees verder

Puzzelpagina’s in de krant
PRINT

Het is al weer even geleden, maar afgelopen zomer verscheen in de kranten van Achterhoeks Nieuws zeven weken lang de Praothuus PuzzelPagina.

Lees verder

Een tikkeltje Lichtenstein
ILLUSTRATIE

Illustraties voor de Haardt

Voor de nieuwe website van de Haardt maakten we een 7-tal illustraties. De Haardt is producent van veiligheids-, locatie- en tijdsregistratiesystemen voor kartbanen. Hierin zijn ze wereldwijd toonaangevend.

Lees verder

Doe mee met de Gert & Tess Kleurplaatwedstrijd

Gert, Tess, Nena, Boris & Dobber staan inmiddels 5 jaar in de krant Contact. Reden voor een klein feestje. Doe mee met de Gert & Tess Kleurplaat-wedstrijd en win een kek ToonWorkz-pakket!

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 516 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.