351 jaar Achterhoek
FILM/ANIM

351 Jaor Achterhook!

De Achterhoek is hot. Busladingen vol toeristen en festivalgangers trekken zomerdag naar onze fraaie uithoek. En niet te vergeten de mensen die in onze onmuuuuuundig mooie Achterhoek oud willen worden.

Lees verder

Animatie Omgevingswet
ANIMATIE

Vanaf 2021 krijgen gemeenten en haar inwoners te maken met de Omgevingswet. Voor de Gemeente Berkelland hebben wij hierover een animatie gemaakt.

Lees verder

Animaties voor de Erasmus Universiteit
ANIMATIE

Casus Damian, Julia, Levi en Lotte

In samenwerking met Roy Huetink van Moville maakten wij voor de Erasmus Universiteit afdeling Bachelor Pedagogische Wetenschappen een 4-tal animaties m.b.t. stoornissen bij kinderen.

Lees verder

Anacon Infra
ANIMATIE

Anacon Infra is een civiel technisch projectbureau uit Borculo. Het bedrijf verzorgt de advisering, voorbereiding tot en met aanbesteding, uitvoering en beheer van infra-structurele projecten. Da’s nogal een mond vol, en dan helpt een korte animatie om een en ander uit te leggen natuurlijk wel. En dat is nu precies wat ons is gevraagd.

Lees verder

Zomerkrant Henk & Fred
PRINT

Voor het derde achtereenvolgende jaar plofte de Zomerkrant van Henk & Fred op de mat van bijna 30duizend installateurs. De krant is een bijlage van het vakblad Henk & Fred.

Lees verder

De nieuwe DemoReel is uit!
ANIMATIE

Demoreel No.2

Het is weer zover. We hebben een nieuwe demoreel waarin we weer laten zien wat we kunnen. Het is een combinatie van animatie en motion design geworden van werk dat we de afgelopen maanden gemaakt hebben.

Lees verder

Notitieboek Essity
PRINT

Voor Essity, fabrikant van merken als Tempo en Tena, hebben wij dit voorjaar een notitieboek gemaakt. Het boekwerk is naast de gebruikelijk lijntjesvellen uitgevoerd met uiteenlopende infographics.

Lees verder

Bart & Vera
PRINT

We hebben er allemaal mee te maken: de nieuwe AVG-wetgeving. En hoe breng je als directie en/of management deze wet en de daaruit voortvloeiende regels over op medewerkers? Inderdaad met een leuke cartoon.

Lees verder

Nieuwe cartoons
PRINT

Het arsenaal aan doorlopende strips blijft maar groeien. Sinds dit voorjaar maken wij voor de gemeente Berkelland een nieuwe cartoon, kreeg 't Praothuus een spinoff en is de strip van Gait in een nieuw jasje gestoken.

Lees verder

Vakantiebaan in de zorg?
PRINT

Een vakantiebaan in de ouderenzorg is veelzijdig, uitdagend en dankbaar werk. Daarom is Attent Zorg en Behandeling op zoek naar studenten en scholieren vanaf 15 jaar die aan het werk willen in een vakantiperiode.

Lees verder

Nieuwe website FilmWorkz

Ons label Filmworkz bestaat al weer sinds het najaar van 2016. We hebben toen in allerijl hiervoor een website gemaakt… met het idee dat we die nog zouden gaan aanpassen. Dat moment is nu aangebroken.

Lees verder

10 verschillen

De strip ’t Praothuus verschijnt nu al zo’n drie jaar in de kranten van Achterhoek Nieuws. En na het succes van het kwartet (2 edities), het memory-spel en afgelopen zomer de puzzelpagina’s, is de uitgever dit jaar ook gestart met de 10 verschillen.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 516 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.