FILM/ANIM

351 jaar Achterhoek

351 Jaor Achterhook!

De Achterhoek is hot. Busladingen vol toeristen en festivalgangers trekken zomerdag naar onze fraaie uithoek. En niet te vergeten de mensen die in onze onmuuuuuundig mooie Achterhoek oud willen worden.

351 jaar Achterhoek

Voor al die mensen hebben wij een mooie film gemaakt! Over de boeiende geschiedenis van onze regio, onze tradities en gewoonten en een korte uitleg over onze volksaard. Dé ongezouten en ongecensureerde promo voor de Achterhoek, zonder opsmuk en mooimakerij. Voor de bezoekers en nieuwkomers een must om te kijken, voor de volbloed Achterhoekers een feest der herkenning.

Wat begint als een standaard promotiefilm met mooie beelden uit de Achterhoek en een zoetgevooisde voice-over die vertelt hoe prachtig de streek is, krijgt een onverwachte wending wanneer Zwientie ingrijpt. Hij vertelt in ‘t plat over de historie van 351 jaar Achterhoek.

Inmiddels is de animatie in het totaal ruim 20duizend keer bekeken en haalde het filmpje het nieuws van Omroep Gelderland en prijkte er een mooi artikel in De Gelderlander. En belangrijker nog... het haalde de verschillende lokale media, zoals de uitgaven van Achterhoek Nieuws en LochemsNieuws.

 

Bekijk dit item in onze portfolio: 351 Jaar Achterhoek - Film


Al meer dan 2582 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

351 Jaar Achterhoek - Film