Nieuwe website FilmWorkz

Ons label Filmworkz bestaat al weer sinds het najaar van 2016. We hebben toen in allerijl hiervoor een website gemaakt… met het idee dat we die nog zouden gaan aanpassen. Dat moment is nu aangebroken.

Lees verder

10 verschillen

De strip ’t Praothuus verschijnt nu al zo’n drie jaar in de kranten van Achterhoek Nieuws. En na het succes van het kwartet (2 edities), het memory-spel en afgelopen zomer de puzzelpagina’s, is de uitgever dit jaar ook gestart met de 10 verschillen.

Lees verder

Animatie Production Brothers
ANIMATIE

In november hebben wij voor het Hengelose bedrijf Production Brothers een korte animatie gemaakt. De onderneming voorziet de terreinen van de grote festivals in Nederland van de nodige bewegwijzeringsborden en wil hiermee ook de landsgrenzen over.

Lees verder

Puzzelpagina’s in de krant
PRINT

Het is al weer even geleden, maar afgelopen zomer verscheen in de kranten van Achterhoeks Nieuws zeven weken lang de Praothuus PuzzelPagina.

Lees verder

Anacon Infra
ANIMATIE

Anacon Infra is een civiel technisch projectbureau uit Borculo. Het bedrijf verzorgt de advisering, voorbereiding tot en met aanbesteding, uitvoering en beheer van infra-structurele projecten. Da’s nogal een mond vol, en dan helpt een korte animatie om een en ander uit te leggen natuurlijk wel. En dat is nu precies wat ons is gevraagd.

Lees verder

Kleurplaat Vorden
PRINT

De werkgroep Vitale Kern in Vorden heeft een 'echte Vordense' kleurplaat door ons laten maken. Deze kleurplaat wordt verspreid op drie basisscholen.

Lees verder

Animatie IEKC
ANIMATIE

De gemeente Oost Gelre heeft vergevorderde plannen om een educatief centrum te bouwen voor het regulier én speciaal onderwijs. Maar dit plan moet nog wel volledig worden omarmd door de plaatselijke politiek.

Lees verder

Animaties VNOG
ANIMATIE

Voor de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland (VNOG) hebben wij het afgelopen najaar verschillende korte animaties gemaakt.

Lees verder

Bart & Vera
PRINT

We hebben er allemaal mee te maken: de nieuwe AVG-wetgeving. En hoe breng je als directie en/of management deze wet en de daaruit voortvloeiende regels over op medewerkers? Inderdaad met een leuke cartoon.

Lees verder

Animatie Gemeente Berkelland
ANIMATIE

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie lanceerde de gemeente Berkelland een animatie over het collegeprogramma voor de aankomende vier jaar. Het 4 minuten tellende filmpje vertelt de speerpunten van B&W, waaronder duurzaamheid, ondernemerschap, jeugd- en ouderenzorg en cultuur.

Lees verder

Jaaroverzichten Praothuus en Gert & Tess
PRINT

Voor de krant Contact Zutphen-Warnsveld maken wij al een jaar of vier een jaaroverzicht van de belangrijkste gebeurtenissen in de Hanzestad. Dit jaar maken we tevens een mooi jaaroverzicht voor de hele Achterhoek met een overzicht van cartoons van ’t Praothuus

Lees verder

Griepvrij de winter door
PRINT

In opdracht van Attent Zorg & Behandeling hebben wij een kaart ontworpen waarin met name voor ouderen tips staan voor een ‘snottervrije winter’. Ofwel, hoe kom je de aankomende koude periode griepvrij door.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 465 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.