Opening tentoonstelling Hanze
EVENEMENT

In de voetsporen van de Hanze

Hoe leefden Zutphenaren in de Hanzetijd? Hoe zag de handel eruit en hoe komt het dat we daar nu nog zoveel van weten? Ontdek het vanaf vandaag in de tentoonstelling ‘In de voetsporen van de Hanze’.

Lees verder

Gait's Filmhuus op de Naoberdagen
EVENEMENT

Op zaterdag 28 en zondag 29 september zijn de Naoberdagen op Erve Kots in het Achterhoekse Lievelde. Wij zijn er weer bij, ditmaal met Gait's Filmhuus. In een sfeervolle, oude schuur worden verschillende animaties getoond, waaronder het roemruchte filmpje 351 jaor Achterhook.

Lees verder

Nieuwe cartoons
PRINT

Het arsenaal aan doorlopende strips blijft maar groeien. Sinds dit voorjaar maken wij voor de gemeente Berkelland een nieuwe cartoon, kreeg 't Praothuus een spinoff en is de strip van Gait in een nieuw jasje gestoken.

Lees verder

Vakantiebaan in de zorg?
PRINT

Een vakantiebaan in de ouderenzorg is veelzijdig, uitdagend en dankbaar werk. Daarom is Attent Zorg en Behandeling op zoek naar studenten en scholieren vanaf 15 jaar die aan het werk willen in een vakantiperiode.

Lees verder

Festival Ambacht 21
EVENEMENT

Op zondag 15 september is het weer zo ver. Dan staan wij voor de vijfde maal op Festival Ambacht 21. Een doe- en belevingsfestival voor jong en oud om kennis te maken met het moderne ambacht.

Lees verder

351 jaar Achterhoek
FILM/ANIM

351 Jaor Achterhook!

De Achterhoek is hot. Busladingen vol toeristen en festivalgangers trekken zomerdag naar onze fraaie uithoek. En niet te vergeten de mensen die in onze onmuuuuuundig mooie Achterhoek oud willen worden.

Lees verder

Animatie Omgevingswet
ANIMATIE

Vanaf 2021 krijgen gemeenten en haar inwoners te maken met de Omgevingswet. Voor de Gemeente Berkelland hebben wij hierover een animatie gemaakt.

Lees verder

Animaties voor de Erasmus Universiteit
ANIMATIE

Casus Damian, Julia, Levi en Lotte

In samenwerking met Roy Huetink van Moville maakten wij voor de Erasmus Universiteit afdeling Bachelor Pedagogische Wetenschappen een 4-tal animaties m.b.t. stoornissen bij kinderen.

Lees verder

Bisto Klear Foar De Takomst?
ANIMATIE

Vanuit de gemeenten Ferwerderadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a is de fusiegemeente Noardeast-Fryslân ontstaan. De nieuwe ambtelijk organisatie is volop in ontwikkeling en voor medewerkers is het programma 'Klear foar de takomst' gelanceerd. Ter introductie hebben wij hierover een animatie gemaakt.

Lees verder

Zomerkrant Henk & Fred
PRINT

Voor het derde achtereenvolgende jaar plofte de Zomerkrant van Henk & Fred op de mat van bijna 30duizend installateurs. De krant is een bijlage van het vakblad Henk & Fred.

Lees verder

De nieuwe DemoReel is uit!
ANIMATIE

Demoreel No.2

Het is weer zover. We hebben een nieuwe demoreel waarin we weer laten zien wat we kunnen. Het is een combinatie van animatie en motion design geworden van werk dat we de afgelopen maanden gemaakt hebben.

Lees verder

Notitieboek Essity
PRINT

Voor Essity, fabrikant van merken als Tempo en Tena, hebben wij dit voorjaar een notitieboek gemaakt. Het boekwerk is naast de gebruikelijk lijntjesvellen uitgevoerd met uiteenlopende infographics.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 465 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.