Illustratieve lijn voor De Haardt
ILLUSTRATIE

Voor De Haardt, dé producent van veiligheidssystemen voor de kart-branche, maakten wij diverse illustraties voor gebruik op de website.

Lees verder

De 400e Gert en Tess
PRINT

Gert en Tess houden Zutphen een spiegel voor

In februari verscheen alweer de 400e strip van Gert & Tess in de Zutphense editie van weekblad Contact. Voor de redactie een reden de bedenkers eens te interviewen. Alleen wilde niet iedereen heel erg meewerken.;)

Lees verder

Hans & Griepje

Hoe zorg je er als werkgever in de zorg voor dat je personeel de griepprik haalt? Inderdaad door het lanceren van een cartoon. Het afgelopen najaar lanceerden wij voor Attent Zorg en Behandeling uit De Steeg een reeks cartoons met de illustere titel… Hans & Griepje.

Lees verder

Zwientie Jaoraoverzicht 2019
ANIMATIE

Man, man, man wat een jaar. D’r zaten mooie en minder mooie kanten aan, waarbij we op moeten passen dat we ons niets aan laten praten… als Achterhoekers dan.

Lees verder

Kleur & win een kek-te-gek stripboekenpakket!
Kleuren!

Achterhoek Nieuws & Toonworkz starten kleurplaat-actie

Hele dagen thuiszitten is op zich natuurlijk hartstikke leuk… maar je kunt je natuurlijk gaan vervelen. Maar dat hoeft niet! Studio Toonworkz heeft in samenwerking met Achterhoek Nieuws twee kek-te-gekke kleurplaten op de website gezet. Downloaden die hap en kleuren maar!

Lees verder

Cartoons Erfgoed Gelderland

Voor Erfgoed Gelderland uit Arnhem maken illustraties en animaties voor een groot handboek voor lokale historische verenigingen. Op de website hebben wij al verschillende animaties geplaatst, maar nu is het de beurt aan de cartoons.

Lees verder

Website voor een markante molen
WEBSITE

Twee jaar geleden kocht Hélène Pellegrini een molen in Zelhem. De molen gebouwd in 1818 was in de loop der jaren vervallen tot een bouwval. Op dit moment wordt de molen in oude luister hersteld en om in mei 2020 tijdens de molendagen weer in volle glorie te kunnen malen.

Lees verder

Praothuus Memory
PRINT

Wet 'ie 't nog?

Het dialect verdwijnt. Althans daar zijn wij met z’n allen hier in de Achterhoek bang voor. Maar dat hoeft helemaal niet! Speel het kek-te-gekke Praothuus Memory en spijker keihard je Achterhoeks bij!

Lees verder

Nieuw: Hét Hanze kwartet
NIEUW

Creeër je eigen lokale Hanze kwartet

Trots op de rijke Hanze-historie? En wil je dat verhaal ontdekken of graag vertellen? Spelenderwijs en toch leerzaam? Aan jong en oud? Door de toenemende interesse en aandacht voor de Hanze-historie in de Nederlandse en Duitse Hanzesteden lanceert Studio ToonWorkz uit Zutphen het Hanze Kwartet.

Lees verder

Mijn Magazine

De glossy ‘Mijn Magazine’ verschijnt huis-aan-huis in een oplage van 144.000 exemplaren in de regio Achterhoek. Sinds dit najaar maken wij voor het blad een strip en infographic.

Lees verder

3D Animaties
3D ANIMATIE

3D Animaties zijn een welkome aanvulling op onze diensten. In samenwerking met 3D animator Sander de Groen, produceren we ook deze vorm van animaties.

Lees verder

Hoe maak je een tentoonstelling
ANIMATIE

Hoe maak je een tentoonstelling? Een vraag waar men binnen plaatselijke historische verenigingen nog wel eens mee worstelt. In opdracht van Erfgoed Gelderland hebben wij een korte animatie gemaakt met tips & tops voor het bedenken, maken en promoten van een expositie.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 516 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.