Feestelijke lancering HetKamperlijntje.nl

Op vrijdagmiddag 31 mei is op feestelijke wijze in het Stedelijk Museum te Kampen de vernieuwde website over het Kamperlijntje gelanceerd. Gedeputeerde de heer Kok opende samen met mevrouw Tabak, wethouder in Kampen, officieel www.hetkamperlijntje.nl. Het Gemeentearchief Kampen had Kamperlijntje-kenner Kasper Haar gevraagd teksten te schrijven en beelden te verzamelen... en wij hebben de website gebouwd!

Lees verder

Harry van Hornbach in nieuw jasje

Wij hebben Harry al in 2011 voor Hornbach getekend. Voor gebruik in het nieuwe Hornbach Tegel Magazine, vervaardigd door Qumedia, is Harry in een nieuw jasje gestoken. De magazines liggen inmiddels in de vestigingen.

Lees verder

Nieuwe SpeurNeuzen-in.nl trailer

De laatste maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze website www.speurneuzen-in.nl. Een interactieve aanvulling op onze Speurneuzen boekjes.

Lees verder

RBMwonen opent etalage

RBMwonen is in oktober gestart met de makelaarsactiviteiten en beschikt sinds begin april nu ook over een etalage in het Gelderse Hengelo. De posters en banieren hiervoor hebben wij ontworpen, in de frisse en herkenbare kleuren luchtblauw en helder groen. Kijk voor meer informatie ook eens op www.rbmwonen.nl

Lees verder

Gezocht: Beta-testers

Wij zijn op zoek naar beta-testers. 31 mei (!!!) lanceert het Gemeentearchief Kampen (GAK) in samenwerking met Kamperlijntje-deskundige Kasper Haar en Toonworkz de nieuwe website van HetKamperlijntje.nl. In de binnenstad van Kampen zal op feestelijk wijze de site officieel worden geopend. Maar voordat het zo ver is moet de website vanaf half april nog door-en-door worden getest.

Lees verder

Toonworkz ontwikkelt website RBMwonen

Begin oktober is een nieuwe makelaardij in de gemeente Bronckhorst van start gegaan: Regio Bronckhorst Makelaardij, kortweg RBMwonen. Wij hebben voor dit bedrijf de huisstijl ontworpen en de website ontwikkeld.

Lees verder

Lesbrief Stedelijk Museum

Voor het Stedelijk museum in Zutphen hebben wij dit voorjaar de lesbrief 'In de voersporen van Henry' een grondige update gegeven. De uitgave is iets ingekort, teksten aangepast en de route is verbeterd.

Lees verder

Website Lammert Huizinga

Sinds 4 februari is de website van Lammert Huizinga vernieuwd. Lammert is een meester in presenteren en (improviserend) acteren. Hij speelde bij het afscheid van ministers en industrieëlen. Figureerde in diverse commercials en tv series. Kortom met Lammert haal je iemand in huis de van je receptie, beurs, evenement of receptie een ware happening maakt of deze in goede banen leidt.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 516 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.