Gezocht: Beta-testers

Wij zijn op zoek naar beta-testers. 31 mei (!!!) lanceert het Gemeentearchief Kampen (GAK) in samenwerking met Kamperlijntje-deskundige Kasper Haar en Toonworkz de nieuwe website van HetKamperlijntje.nl. In de binnenstad van Kampen zal op feestelijk wijze de site officieel worden geopend. Maar voordat het zo ver is moet de website vanaf half april nog door-en-door worden getest.

Lees verder

Toonworkz ontwikkelt website RBMwonen

Begin oktober is een nieuwe makelaardij in de gemeente Bronckhorst van start gegaan: Regio Bronckhorst Makelaardij, kortweg RBMwonen. Wij hebben voor dit bedrijf de huisstijl ontworpen en de website ontwikkeld.

Lees verder

Website Lammert Huizinga

Sinds 4 februari is de website van Lammert Huizinga vernieuwd. Lammert is een meester in presenteren en (improviserend) acteren. Hij speelde bij het afscheid van ministers en industrieëlen. Figureerde in diverse commercials en tv series. Kortom met Lammert haal je iemand in huis de van je receptie, beurs, evenement of receptie een ware happening maakt of deze in goede banen leidt.

Lees verder

Nieuwe SpeurNeuzen-in.nl trailer

De laatste maanden zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van onze website www.speurneuzen-in.nl. Een interactieve aanvulling op onze Speurneuzen boekjes.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 484 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.