ToonWorkz Twingo

Sinds begin mei kunt u 'm al zijn tegenkomen, de enige echte ToonWorkz Twingo.

Lees verder

Stadsplattegrond Zutphen

TIP officieel heropend

Wethouder Oege Bosch heropende op vrijdag 24 april het vernieuwde Toerisme Informatiepunt (TIP) aan de Houtmarkt met de onthulling van de stadsplattegrond van Zutphen en Warnsveld. Bezoekers kunnen bij TIP informatie, tips en folders krijgen voor een toeristisch verblijf in deze prachtige gemeente.

Lees verder

Verdienen met uitgeven

Promotievideo voor workshops

Wie wil het niet, geld verdienen door het uit te geven? Alleen wordt het hier gebruikt in een iets andere context. Uitgeverij het Boekenschap adviseert auteurs die hun eigen boek uit willen geven.

Lees verder

Zwientie

Afgelopen zomer hebben wij in samenwerking met Weevers deelgenomen aan een pitch voor een nieuwe campagne van Stichting Achterhoek Toerisme. De nieuwe campagne, aldus de opdrachtgever, diende een licht rebels karakter te krijgen. In dat kader hadden wij het licht knorrige en ontvlambare Zwientie bedacht.

Lees verder

Wandschildering

Alles uit de Kast

Voor de tentoonstelling 'Alles uit de Kast' die van 13 juni 2015 t/m 24 april 2016 te zien is in het Stedelijk Museum Zutphen, is ons gevraagd een wandschildering te maken van onze helden Gert & Tess.

Lees verder

Naober Gait

Strip in het mooiste magazine van Oost-Nederland

Sinds begin dit jaar zijn de avonturen van Naober Gait te volgen in het beste en mooiste magazine voor ‘plattelanders’ in Oost-Nederland: Naober.

Lees verder

Nieuwe website

Newsflash! Onze nieuwe website is in de lucht! Het afgelopen jaar is zeer hectisch geweest en er is in een korte tijd veel veranderd: nieuwe opdrachtgevers, een nieuwe locatie en veel nieuwe producten.

Lees verder

Video’s & promo’s

Het afgelopen jaar hebben wij voor verschillende instellingen en bedrijven video's gemaakt. Voor de scholengemeenschappen AOC-Oost en het Metzo in Doetinchem en KSG in Apeldoorn zijn promo’s vervaardigd.

Lees verder

Boek Herberg 't Onland

Een familiegeschiedenis 1790-2015

Herberg ’t Onland ligt aan de kronkelige Rekhemseweg van Doetinchem naar Gaanderen. De naam ‘Onland’ verwijst naar het meest drassige en onbruikbare stukje grond dat er op het landgoed Slangenburg te bespeuren was. Op die plek stichtte ‘stamvader’ Gerrit Hendrik Nijenhuis rond 1790 een boerderij annex herberg.

Lees verder

3d-impressie

Het ontwerp ligt er… maar dan. Hoe komt bijvoorbeeld een boek of een verpakking er in werkelijkheid uit te zien?

Lees verder

Opa en Oma Zon

Recent verscheen in de regionale media een bericht over een nieuw duurzaam concept ‘Opa en Oma Zon’. Het idee is dat opa’s en oma’s hun kleinkind(eren) via dit concept een uniek cadeau kunnen geven, namelijk een zonnepaneel.

Lees verder

Typische Zutphenezen

De perikelen rondom het Broederenklooster-plan en de tumultueus verlopen gemeenteraadsverkiezingen... gebeurtenissen die terug zijn te vinden in het Jaaroverzicht van de beroemdste stripfiguren in Zutphen: Gert & Tess, Zutphenezen.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 512 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.