Boekpresentatie D'ran in Doetinchem

Op vrijdag 17 oktober 2014 werd in Villa Ruimzicht het boek D'ran in Doetinchem gepresenteerd. John verzorgde hiervoor de fotografie, Derk-Jan de teksten. Jonkheer Floris Beelaerts van Blokland nam uit handen van uitgever Margreet Frens officieel het eerste exemplaar in ontvangst.

Lees verder

Pong Soccer World Cup 2014

Forest House Games heeft een spel ontwikkeld: Pong Soccer World Cup 2014. Hiervoor heeft ToonWorkz alle top-voetballers geïllustreerd.

Lees verder

Nieuwe cartoon in Zutphense krant

Sinds enkele weken verschijnt de cartoon Gert & Tess in de Zutphense editie van Contact. De cartoons haken in op actuele gebeurtenissen in Zutphen en Warnsveld. Saillant detail: de hoofdrolspelers zijn gebaseerd op een bestaand gezin in Zutphen.

Lees verder

Gert en Tess volgen Oranje

Wekelijks verschijnen de avonturen van Gert & Tess in Contact, de plaatselijke krant in Zutphen. Het afgelopen voorjaar stonden vooral in het teken van de politieke strubbelingen gedurende de formatie van een nieuw college.

Lees verder

Vorden op de kaart!

In Vorden wordt op 31 mei aanstaande het vernieuwde centrum op feestelijke wijze geopend.

Lees verder

Website Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer

Sinds begin november is de vernieuwde website voor Groepspraktijk Fysiotherapie Deventer online. De oude website was verouderd en voldeed niet meer helemaal aan de eisen van deze tijd.

Lees verder

Feestelijke lancering HetKamperlijntje.nl

Op vrijdagmiddag 31 mei is op feestelijke wijze in het Stedelijk Museum te Kampen de vernieuwde website over het Kamperlijntje gelanceerd. Gedeputeerde de heer Kok opende samen met mevrouw Tabak, wethouder in Kampen, officieel www.hetkamperlijntje.nl. Het Gemeentearchief Kampen had Kamperlijntje-kenner Kasper Haar gevraagd teksten te schrijven en beelden te verzamelen... en wij hebben de website gebouwd!

Lees verder

Illustratie voor Finance For One

Voor Finance For One uit Apeldoorn hebben wij een illustratie gemaakt. Finance For One verzorgt administraties voor ZZP-ers met een eenmanszaaks.

Lees verder

JP Living and Giving Zutphen

Woonwinkel Living and Giving is gevestigd in een monumentaal pand in het hartje van Zutphen. De winkel werd onlangs nog vermeld in het toonaangevende woonstijl magazine Ariadne. Voor eigenaresse Petra van Oijen de aanzet om de website op de shop te nemen.

Lees verder

RBMwonen opent etalage

RBMwonen is in oktober gestart met de makelaarsactiviteiten en beschikt sinds begin april nu ook over een etalage in het Gelderse Hengelo. De posters en banieren hiervoor hebben wij ontworpen, in de frisse en herkenbare kleuren luchtblauw en helder groen. Kijk voor meer informatie ook eens op www.rbmwonen.nl

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 422 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.