Verdienen met uitgeven

Promotievideo voor workshops

Wie wil het niet, geld verdienen door het uit te geven? Alleen wordt het hier gebruikt in een iets andere context. Uitgeverij het Boekenschap adviseert auteurs die hun eigen boek uit willen geven.

Lees verder

Zwientie

Afgelopen zomer hebben wij in samenwerking met Weevers deelgenomen aan een pitch voor een nieuwe campagne van Stichting Achterhoek Toerisme. De nieuwe campagne, aldus de opdrachtgever, diende een licht rebels karakter te krijgen. In dat kader hadden wij het licht knorrige en ontvlambare Zwientie bedacht.

Lees verder

In de voetsporen van Henric

Al in 2007 hebben wij in opdracht van het Stedelijk Museum in Zutphen de lesbrief ‘In de voetsporen van Henric’ vervaardigd. De lesbrief vertelt in eerste instantie het verhaal van Henric die in de middeleeuwen in de Hanzestad leefde.

Lees verder

Illustratie voor Finance For One

Voor Finance For One uit Apeldoorn hebben wij een illustratie gemaakt. Finance For One verzorgt administraties voor ZZP-ers met een eenmanszaaks.

Lees verder

Nieuwe website

Newsflash! Onze nieuwe website is in de lucht! Het afgelopen jaar is zeer hectisch geweest en er is in een korte tijd veel veranderd: nieuwe opdrachtgevers, een nieuwe locatie en veel nieuwe producten.

Lees verder

Video’s & promo’s

Het afgelopen jaar hebben wij voor verschillende instellingen en bedrijven video's gemaakt. Voor de scholengemeenschappen AOC-Oost en het Metzo in Doetinchem en KSG in Apeldoorn zijn promo’s vervaardigd.

Lees verder

Boekpresentatie D'ran in Doetinchem

Op vrijdag 17 oktober 2014 werd in Villa Ruimzicht het boek D'ran in Doetinchem gepresenteerd. John verzorgde hiervoor de fotografie, Derk-Jan de teksten. Jonkheer Floris Beelaerts van Blokland nam uit handen van uitgever Margreet Frens officieel het eerste exemplaar in ontvangst.

Lees verder

Pong Soccer World Cup 2014

Forest House Games heeft een spel ontwikkeld: Pong Soccer World Cup 2014. Hiervoor heeft ToonWorkz alle top-voetballers geïllustreerd.

Lees verder

Opa en Oma Zon

Recent verscheen in de regionale media een bericht over een nieuw duurzaam concept ‘Opa en Oma Zon’. Het idee is dat opa’s en oma’s hun kleinkind(eren) via dit concept een uniek cadeau kunnen geven, namelijk een zonnepaneel.

Lees verder

Typische Zutphenezen

De perikelen rondom het Broederenklooster-plan en de tumultueus verlopen gemeenteraadsverkiezingen... gebeurtenissen die terug zijn te vinden in het Jaaroverzicht van de beroemdste stripfiguren in Zutphen: Gert & Tess, Zutphenezen.

Lees verder

Gert en Tess volgen Oranje

Wekelijks verschijnen de avonturen van Gert & Tess in Contact, de plaatselijke krant in Zutphen. Het afgelopen voorjaar stonden vooral in het teken van de politieke strubbelingen gedurende de formatie van een nieuw college.

Lees verder

Vorden op de kaart!

In Vorden wordt op 31 mei aanstaande het vernieuwde centrum op feestelijke wijze geopend.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 434 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.