Stadslogistiek Zutphen
PRINT

Electrocar rijdt door Zutphen

U heeft 'm vast al zien rijden wanneer u regelmatig in de binnenstad van Zutphen bent. De electrocar met oplegger van Stadslogistiek Zutphen.

Lees verder

Goma Bedrijfsfilm
FILM

Maatwerk in Plaatwerk

In opdracht van Weevers produceerden wij voor GOMA in Hengelo (Gld) de bedrijfsfilm en tevens een 19-tal kortere films betreffende het productieproces voor gebruik op de website.

Lees verder

Beursanimatie voor Oosterberg
ANIMATIE

En klanten testimonials

Tijdens de afgelopen Elektro Vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht presenteerde Elektrotechnische groothandel Oosterberg uit Zutphen zich met een prachtige stand die in de prijzen is gevallen.

Lees verder

Jaaroverzicht

Voor het tweede jaar verschijnt voor de inwoners van Zutphen en omgeving het te gekke strip-jaaroverzicht van Gert & Tess. Het boekwerkje wordt verkocht in bijna alle boekwinkels in Zutphen en Warnsveld.

Lees verder

Nieuwe film voor KSG
FILM

Featuring Joy van BeautyNezz

Samen met leerling Joy maakten wij voor de Koninklijke Scholengemeenschap (KSG) in Apeldoorn een video voor de opendag die getoond werd aan alle bezoekers op 3 februari 2016.

Lees verder

Naober in ’t Goud

In december verscheen al weer de 50ste editie van hét magazine van het oosten: Naober. Wij kregen de vraag om in plaats van een halve, een hele pagina te vullen met een avontuur van Naober Gait… geheel in het teken van de aankomende feestdagen.

Lees verder

Nieuwe strip ’t Praothuus

Met trots presenteren wij een nieuwe strip: ’t Praothuus. Deze cartoon verschijnt wekelijks in de plaatselijke kranten van Achterhoek Nieuws. Fabeltjeskrant… eat your hart out!

Lees verder

Kerst-pakket-gadget

Wij worstelen er zelf ook mee: geven wij onszelf dit jaar een kerstpakket? En wat is leuk (voor onszelf) en wellicht ook nuttig. Wij hebben dit jaar voor een leuke kerstcadeau-gadget advies ingewonnen bij Roel Hilderink van RoHil Relatiegeschenken.

Lees verder

Illustraties voor Barberbooking
PRINT

Tijd voor een goede knipbeurt? Boek dan je afspraak bij barberbooking.com. Snel en gemakkelijk. Een van de vele voordelen van online een afspraak maken.

Lees verder

Rechtbank gered!
PRINT

De rechtbank is Zutphen is (voorlopig) gered. De inwoners uit de mooiste stad aan de IJssel zijn met succes massaal in verzet gekomen tegen de onzalige plannen van minister Steurs met als absoluut hoogtepunt de actie ‘Wij staan voor de rechtbank’.

Lees verder

Kerstkaarten & zo

Wat gaan we aan het einde van dit jaar weer doen? Sturen wij onze klanten weer een kerstkaart met een foto van ons personeel of van de prachtige voorpui van het bedrijfsgebouw…

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 492 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.