Kerst-pakket-gadget

Wij worstelen er zelf ook mee: geven wij onszelf dit jaar een kerstpakket? En wat is leuk (voor onszelf) en wellicht ook nuttig. Wij hebben dit jaar voor een leuke kerstcadeau-gadget advies ingewonnen bij Roel Hilderink van RoHil Relatiegeschenken.

Lees verder

We zijn verhuisd!

Met ingang van 1 oktober 2015

Met ingang van 1 oktober kunt u ons vinden op ons nieuwe kantoor (0.15) in het monumentale pakhuis 'De Ezerman' aan de Kuiperstraat 70 te Zutphen.

Lees verder

Wij staan voor de rechtbank!
PRINT

Of de Zutphense Rechtbank in Zutphen kan blijven hangt aan een zijden draadje. Als het aan de gemeente ligt blijft de rechtbank een instituut in de stad.

Lees verder

Jaaroverzicht Gert & Tess

Het jaar is nog lang niet voorbij… maar wij zijn volop bezig met het Jaaroverzicht van onze echte Zutphenezen Gert & Tess. Dit duo volgt met dochter Nina de actuele gebeurtenissen in Zutphen en Warnsveld op de voet.

Lees verder

Kerstkaarten & zo

Wat gaan we aan het einde van dit jaar weer doen? Sturen wij onze klanten weer een kerstkaart met een foto van ons personeel of van de prachtige voorpui van het bedrijfsgebouw…

Lees verder

Stand Oosterberg beste concept

In opdracht van elektrotechnische groothandel Oosterberg uit Zutphen hebben wij in samenwerking met Weevers het concept ontwikkeld voor de stand op de beurs Elektrotechniek in de Jaarbeurs in Utrecht. En de stand viel het afgelopen weekend in de prijzen!

Lees verder

Druk bezocht 'Festival Ambacht 21'

Afgelopen zondag 20 september werd de eerste editie van Festival Ambacht21 in Zutphen gehouden. Een belevingsfesitival voor jong en oud om kennis te maken met moderne ambachten.

Lees verder

Website Stadsarchief

Afgelopen zomer hebben wij de website van Stadsarchief Kampen gelanceerd. Het ontwerp komt van de hand van Maaike Keimpema van Sec Ontwerpers, ToonWorkz heeft de complete website gebouwd.

Lees verder

Massale opkomst Rechtbank
INFO

Zutphen staat voor de rechtbank

Een massale opkomst vanmorgen om 8:30 uur voor de rechtbank in Zutphen.

Lees verder

Opvallende stand Henk & Fred

Voor het vakblad voor de elektrotechnische branche 'Henk & Fred' vervaardigen wij al een paar jaar de strip. Voor de beurs Elektrotechniek in Utrecht hebben wij tevens de achterwand van de Henk& Fred-stand ontworpen.

Lees verder

TIP promoot events met posters

Er is genoeg te doen in Zutphen. In het kader van het volle evenementenprogramma voor dit najaar heeft Toerisme Informatie Punt (TIP) een mooie, opvallende poster laten maken.

Lees verder

Ambacht21
EVENEMENT

Op zondag 20 september organiseert Stichting Ambacht21 de eerste editie van Festival Ambacht21 in Zutphen. Een doe- en belevingsfestival voor jong en oud om kennis te maken met het moderne ambacht. Wij staan met een stand op de Zaad- of Houtmarkt, tussen de andere ‘designers’.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 436 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.