Druk bezocht 'Festival Ambacht 21'

Afgelopen zondag 20 september werd de eerste editie van Festival Ambacht21 in Zutphen gehouden. Een belevingsfesitival voor jong en oud om kennis te maken met moderne ambachten.

Lees verder

Website Stadsarchief

Afgelopen zomer hebben wij de website van Stadsarchief Kampen gelanceerd. Het ontwerp komt van de hand van Maaike Keimpema van Sec Ontwerpers, ToonWorkz heeft de complete website gebouwd.

Lees verder

Zwientie praot Achterhooks

Knorrig varkentje op t-shirt

Achterhoeker… dat is iets om trots op te zijn. En waarmee komt onze volksaard beter uit… dan met een t-shirt! Een echt Zwientie-shirt.

Lees verder

Koeien in beeld

Videoregistratie voor CRV

In juni produceerden wij voor CRV, een internationale organisatie voor rundveeverbetering, een film over het gebruik van reponders bij koeien die er toe bijdragen dat veehouders de gezondheid van hun veestapel goed kunnen managen.

Lees verder

TIP promoot events met posters

Er is genoeg te doen in Zutphen. In het kader van het volle evenementenprogramma voor dit najaar heeft Toerisme Informatie Punt (TIP) een mooie, opvallende poster laten maken.

Lees verder

Ambacht21
EVENEMENT

Op zondag 20 september organiseert Stichting Ambacht21 de eerste editie van Festival Ambacht21 in Zutphen. Een doe- en belevingsfestival voor jong en oud om kennis te maken met het moderne ambacht. Wij staan met een stand op de Zaad- of Houtmarkt, tussen de andere ‘designers’.

Lees verder

Glossy Het Kamperlijntje

Eind mei vierden de inwoners van Kampen tijdens de IJsseldeltadag het heuglijke feit dat zij 150 jaar op het landelijke spoornet is aangesloten. Het station was het kloppende hart van alle activiteiten en tevens de plaats waar in een paar uur tijd de glossy 'Het Kamperlijntje' werd uitverkocht.

Lees verder

Sally

Animatie Sven voor Ogen

Sally is een actieve, jonge vrouw. Zij speelt de hoofdrol in de korte animatie voor Sven voor Ogen, een opticien uit Ruurlo.

Lees verder

Jaaroverzicht Gert & Tess

Het jaar is nog lang niet voorbij… maar wij zijn volop bezig met het Jaaroverzicht van onze echte Zutphenezen Gert & Tess. Dit duo volgt met dochter Nina de actuele gebeurtenissen in Zutphen en Warnsveld op de voet.

Lees verder

Opvallende verschijningen

in Zutphen en Warnsveld

Het zijn opvallende verschijningen, de mensen van het Toerisme Informatie Punt Zutphen.

Lees verder

Illustraties op bestelling

Gezellige buitendag Regina Pacis

Bijna jaarlijks zijn wij te vinden in het park achter verpleegtehuis Regina Pacis in Arnhem. Dan vervaardigen wij illustraties op aanvraag voor de bewoners.

Lees verder

Historisch beeld in een nieuwe dimensie

De 3D projectie techniek

Oude tijden herleven... dat kan met een nieuwe techniek waarmee wij experimenteren: 3D Projectie Techniek. Door een oude foto in een virtuele ruimte te plaatsen krijg je als toeschouwer het idee midden in de foto te staan.

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 435 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.