Nieuwe cartoons
PRINT

Het arsenaal aan doorlopende strips blijft maar groeien. Sinds dit voorjaar maken wij voor de gemeente Berkelland een nieuwe cartoon, kreeg 't Praothuus een spinoff en is de strip van Gait in een nieuw jasje gestoken.

Lees verder

Animaties voor de Erasmus Universiteit
ANIMATIE

Casus Damian, Julia, Levi en Lotte

In samenwerking met Roy Huetink van Moville maakten wij voor de Erasmus Universiteit afdeling Bachelor Pedagogische Wetenschappen een 4-tal animaties m.b.t. stoornissen bij kinderen.

Lees verder

Animatie Omgevingswet
ANIMATIE

Vanaf 2021 krijgen gemeenten en haar inwoners te maken met de Omgevingswet. Voor de Gemeente Berkelland hebben wij hierover een animatie gemaakt.

Lees verder

Notitieboek Essity
PRINT

Voor Essity, fabrikant van merken als Tempo en Tena, hebben wij dit voorjaar een notitieboek gemaakt. Het boekwerk is naast de gebruikelijk lijntjesvellen uitgevoerd met uiteenlopende infographics.

Lees verder

Vakantiebaan in de zorg?
PRINT

Een vakantiebaan in de ouderenzorg is veelzijdig, uitdagend en dankbaar werk. Daarom is Attent Zorg en Behandeling op zoek naar studenten en scholieren vanaf 15 jaar die aan het werk willen in een vakantiperiode.

Lees verder

Nieuwe website FilmWorkz

Ons label Filmworkz bestaat al weer sinds het najaar van 2016. We hebben toen in allerijl hiervoor een website gemaakt… met het idee dat we die nog zouden gaan aanpassen. Dat moment is nu aangebroken.

Lees verder

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz