Hoe maak je een tentoonstelling
ANIMATIE

Hoe maak je een tentoonstelling? Een vraag waar men binnen plaatselijke historische verenigingen nog wel eens mee worstelt. In opdracht van Erfgoed Gelderland hebben wij een korte animatie gemaakt met tips & tops voor het bedenken, maken en promoten van een expositie.

Lees verder

Beurs ELEKTRO 2019
EVENEMENT

ELEKTRO 2019 is dé beurs waar elektrotechniek tot leven komt. Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops. Het evenement vond plaats van 24 tot en met 26 september in de Beursfabriek in Nieuwegein en werd georganiseerd door Media Vakman BV, de uitgever van Henk & Fred Magazine.

Lees verder

Hoe zag Zutphen eruit in 1485?
WEBSITE

Zutphen wordt vaak in één naam genoemd met de Hanze. Hoe zag de Hanzestad er destijds uit? De Zutphense bouwkundige Constant Willems maakt in opdracht van de gemeente Zutphen een waarheidsgetrouwe maquette van de stad in 1485. Zijn verrichtingen zijn te volgen op www.zutphen1485.nl

Lees verder

Naoberdagen 2019
EVENEMENT

Kijkcijferkanon - 351 Jaor Achterhook!

Ondanks de regen waren de Naoberdagen 2019 op 28 en 29 september erg succesvol! De bezoekers lieten zich niet uit het veld slaan en bezochten de kraampjes van de diverse standhouders, de inspirerende themapleinen, genoten van streekproducten, hebbedingen, ambachten en namen natuurlijk een kijkje in 'Gait's eigen Filmhuus.

Lees verder

Website voor een roemruchte herberg
WEBSITE

www.hetonland.nl

Al meer dan 227 jaar is Herberg het Onland te vinden aan de Rekhemseweg 175 in Doetinchem. De website was iets jonger, maar toch ook al weer verouderd. Omdat ook Het Onland met z'n tijd mee gaat, is de website in een geheel nieuw jasje gestoken.

Lees verder

351 jaar Achterhoek
FILM/ANIM

351 Jaor Achterhook!

De Achterhoek is hot. Busladingen vol toeristen en festivalgangers trekken zomerdag naar onze fraaie uithoek. En niet te vergeten de mensen die in onze onmuuuuuundig mooie Achterhoek oud willen worden.

Lees verder

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz