Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

FilmWorkz

Studio voor films, motiondesign en animaties

Een film moet voor je werken. Wij zijn altijd op zoek naar de verrassende elementen die jouw organisatie uniek maakt. Je film krijgt daardoor de aandacht die hij verdient. Om zo’n boeiende film te kunnen maken luisteren we goed naar jou verhaal en gaan we samen met jou aan de slag. We schrijven het script en regelen samen met jou alles rondom de opnamen en de filmshoot. Onze films zijn breed inzetbaar. Gebruik ze bijvoorbeeld op je website, binnen je bedrijf/organisatie of tijdens een beurspresentatie. Maak gebruik van videosites als Youtube en Vimeo en vergeet vooral de sociale media niet. Een film laten maken biedt zoveel meer!

John Post links en Derk Jan Rouwenhorst FilmWorkz is onderdeel van ToonWorkz

Daar waar ToonWorkz gespecialiseerd is in illustratie en animatie neemt FilmWorkz het over wanneer het gaat om realtime film.

De laatste jaren wordt de vraag naar film steeds groter en daarom creëren we naast communicatief beeld in de vorm van cartoons, infographics en fotografie ook steeds meer films. De kracht van onze studio is dat wij beide expertises kunnen combineren en samenbrengen in een product.

Wij verpakken uw verhaal in een to-the-point, visuele presentatie.


Ons Bezoekadres

Ons Postadres

  • Braamkamp 348
  • 7206 HR
  • Zutphen
  • E:

Wie zijn we?

FilmWorkz
4.0/5 Waardering (5 beoordelingen)

Onze Skills

Documentaire
55%
Bedrijfsfilms
80%
Instructiefilms
70%
Promotiefilms
80%
Animaties
85%
Cinemagraphs
35%
Ambities
100%

Verstuur bestanden naar ons via Wetransfer

De branches waarbinnen wij veelal werkzaam zijn

Erfgoed
27%
Dienstverlening
80%
Musea
60%
Veeteelt
42%
B-2-B
50%
Educatie
60%

Ons bezoekadres op de kaart

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief. Meer info

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 378 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz