Lekker leren en speuren in de geschiedenis

De Achterhoek trok van oudsher vooral veel ‘oudere’ bezoekers, maar de laatste jaren komen daar steeds meer gezinnen bij. De toeristen komen in het algemeen voor de omgeving: de natuur en de prachtige dorpen en steden. Bij de plaatselijk VVV of musea kan men terecht voor een stadswandeling of fietsroute. In het scala aan boekjes en folders ontbreken vaak routes specifiek bedoeld voor kinderen.


Speurneuzen-ZutphenToonWorkz heeft de SpeurNeuzen-boekjes ontwikkeld: hierin wordt een route/speurtocht in of rondom een dorp, stad of museum gekoppeld aan een historisch thema en op een aantrekkelijke manier gepresenteerd voor kinderen van 10 tot 14 jaar. Geen saaie opsommingen van jaartallen, maar een uitgekiende combinatie van (historische) foto’s, cartoons en teksten waarmee op een luchtige manier de geschiedenis en het cultureel erfgoed van een specifieke plaats of historische instelling worden uitgelicht.

De SpeurNeuzen hebben gemiddeld een omvang van 20 pagina’s, inclusief het omslag. De oplage is minimaal 2.500 stuks. Met een verkooprijs van € 2,96 per boekje bent u volledig uit de kosten. Maar ook een andere omvang en oplage zijn mogelijk ToonWorkz verzorgt indien gewenst de volledige opmaak en tekstuele inhoud, waarbij bij voorkeur de opdrachtgever de informatie aanlevert. Ook het drukken wordt desgewenst door ToonWorkz geregeld. De inhoud wordt samen met u als opdrachtgever bepaald.

En... hoe meer u zelf doet, bijvoorbeeld de aanlevering van kant-en-klare teksten, hoe meer u bespaart op de kosten.

Wilt u meer informatie over de SpeurNeuzen? Neem dan contact op met Derk-Jan Rouwenhorst, tel. 06-23 55 09 29 of email .


Al meer dan 1867 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 517 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.