Wandschildering

Alles uit de Kast

Voor de tentoonstelling 'Alles uit de Kast' die van 13 juni 2015 t/m 24 april 2016 te zien is in het Stedelijk Museum Zutphen, is ons gevraagd een wandschildering te maken van onze helden Gert & Tess.

We zijn uiteraard zeer vereerd dat we de eyecatcher van de tentoonstelling mogen zijn. Zeker omdat grote illustratoren zoals o.a., Dick Bruna, Jan Jutte en Peter van Straaten ons, op dezelfde muur voor gingen.

Gert & Tess zijn één van de veertig bekende en minder bekende inwoners van de gemeente Zutphen die onlangs hun favoriete stukken uit de collectie van het Stedelijk Museum mochten kiezen. Het resultaat hiervan vormt de expositie Alles uit de kast, die te zien is in het Stedelijk Museum. Het is de laatste grote expositie in het huidige onderkomen van het Stedelijk Museum. In 2016 verhuist het museum naar het cultuurcluster aan het 's-Gravenhof.

Welke stukken Gert & Tess gekozen hebben laten we hier in het midden, maar bekijk de film over het maken van de wandschildering en misschien... Of beter nog kom naar de tentoonstelling.


Al meer dan 3217 bezoekers hebben dit artikel gelezen.