Verdienen met uitgeven

Promotievideo voor workshops

Wie wil het niet, geld verdienen door het uit te geven? Alleen wordt het hier gebruikt in een iets andere context. Uitgeverij het Boekenschap adviseert auteurs die hun eigen boek uit willen geven.

Het Boekenschap geeft workshops over het uitgeven van boeken en wat daar allemaal bij komt kijken. Van marketing tot eindredactie en van het samenstellen van het kostenplaatje tot de distributie. Wij hebben voor het Achterhoekse bedrijf een bondige video-impressie gemaakt. Een dergelijke video is een prima manier om geninteresseerde auteurs een kijkje te geven in zo'n workshopdag.

We zien dit overigens gelukkig steeds vaker: bedrijven die ervoor kiezen om een korte video-impressie te laten maken. Het is een prima manier om een bedrijf, onderwijsinstelling of bijvoorbeeld een workshop of seminar te promoten. Kijk voor inspirererende voorbeelden in onze portfolio!

Bekijk dit item in onze portfolio: Verdienen met uitgeven


Al meer dan 3023 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio


Ontdek onze
Illustraties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Animaties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Cartoons

Naar de portfolio

Ontdek onze
Infographics

Naar de portfolio

Ontdek onze
Websites

Naar de portfolio

Ontdek de films
van FilmWorkz

Naar de portfolio

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 353 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.