PRINT

Stripalbum Naober Gait

Sinds het prille begin van 2015 vervaardigen wij voor Naober Magazine de strip Naober Gait. De strips van de afgelopen 2,5 jaar zijn gebundeld in een eerste stripalbum van deze illustere Achterhoeker. Het album wordt gelanceerd tijdens de Naoberdagen op 23 en 24 september in Lievelde.

Stripalbum Naober Gait

Naober Gait verschijnt sinds het prille begin van 2015 in Naober: hét magazine voor de oosterling. Naar een idee van streektaalkenner Arie Ribbers en plattelandsgoeroe Hans Siemes. Dit stripboek is een bundeling van de avonturen van Gait en consorten. De uitgave is daarnaast rijkelijk gevuld met korte anekdotes, vaak op basis van typisch Oost-Nederlandse gezegden, spreekwoorden en uitdrukkingen. Een korte toelichting ontbreekt daarbij uiteraard niet. Dit album is een aha-erlebnis voor de oorspronkelijke plattelanders en een handboek voor de nieuwkomers.

Het album is dit najaar te koop in de betere boekwinkels in de regio Drenthe, Overijssel en grote delen van Gelderland. Bovendien wordt het album gepresenteerd en verkocht tijdens de Naoberdagen.

 


Al meer dan 2904 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Naober Gait

Gerelateerde Artikelen

ToonWorkz in Gelderse Koppen