UPDATE

Opening VVV Zutphen

Op goede vrijdag 25 maart 2016 is de nieuwe winkel van de VVV in Zutphen geopend. De winkel heeft een grote metamorfose ondergaan. Wij tekenden voor de diverse eye-catchers in het pand aan aan de gevel.

Zo is aan de buitenzijde duidelijke het markante stadsgezicht van Zutphen afgebeeld op de ramen en de deuren bij de ingang. Binnen vinden we deze ook weer terug op de opvallende balie. De Zutphense VVV is een echte winkel geworden, waar je leuke en verrassende gimmicks kunt kopen die allemaal weer een linkje met de mooie Hanzestad hebben.

Zo zijn er stadswandelingen, bekers, snoeppotten, koelkastmagneten, pennen en zelfs slabbetjes te koop. Loop ook eens binnen als je meer wilt weten over de stad. Mocht je de weg kwijt zijn, de grote muurkaart van Zutphen wijst je de weg.

En niet onbelangrijk: De bestickering is verzorgd door Y-Sign uit Hengelo.

Een video van de opening kunt u bekijken op het Youtube kanaal van Foto Video Zutphen Nieuws. Even een momentje om trots op te zijn is het feit dat Willem Geerken de strip van onze helden 'Gert & Tess uit nieuwsblad 'Contact' gebruikt om zijn speech mee te beginnen.


Al meer dan 2989 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Gerelateerde Artikelen

Nieuwe welkomstborden voor Zutphen