EVENEMENT

Naoberdagen 2019

Kijkcijferkanon - 351 Jaor Achterhook!

Ondanks de regen waren de Naoberdagen 2019 op 28 en 29 september erg succesvol! De bezoekers lieten zich niet uit het veld slaan en bezochten de kraampjes van de diverse standhouders, de inspirerende themapleinen, genoten van streekproducten, hebbedingen, ambachten en namen natuurlijk een kijkje in 'Gait's eigen Filmhuus.

Naoberdagen 2019

Daar werden diverse door ons gemaakte films en animaties getoond. Gait zelf heette iedereen welkom en praatte de filmjes aan elkaar als een soort van 'Loekie de Leeuw'. 
De Film' 351 Jaor Achterhook' was het absolute kijkcijferkanon van het filmprogramma. Deze film is in die twee dagen praktisch elk kwartier voorbij gekomen. De echte Achterhoekers konden zich er helemaal in vinden en we mochten dan ook meerdere malen een hartelijk applaus in ontvangst nemen. Voor wie 'm gemist heeft, de film is in onze portfolio te bekijken via de onderstaande link.

Op de 'Streektaal weide' Speelden veel mensen het enige echte Praothuus PlatPraot Spel. Waarbij ze er achter kwamen dat Plat Praoten nog niet zo eenvoudig is.

Bekijk dit item in onze portfolio: 351 Jaar Achterhoek - Film


Al meer dan 1560 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

351 Jaar Achterhoek - Film | Het Praothuus PlatPraot Spel