ANIMATIE

Iedereen is te spreken

Voor de gemeente Hollands Kroon, gelegen in de kop van Noord Holland, hebben wij een animatie vervaardigd met de titel 'Iedereen is te spreken'. Doelstelling van deze animatie is om medewerkers mee te nemen door de veranderingen die de ambtelijke organisatie inmiddels al heeft doorgemaakt… en welke stappen men nog kan verwachten.

Iedereen is te spreken

Hollands Kroon is in 2012 ontstaan door een fusie van de gemeenten Wieringen, Wieringermeer, Anna Paulowna en Niedorp. Sinds die tijd is de organisatie danig veranderd. Centraal in het proces is dat er meer verantwoordelijkheid bij de medwerkers komt te liggen en dat anderzijds wel meer dan vroeger wordt verwacht dat er bepaalde doelen worden gehaald. Dat proces is in volle gang en zal er tevens moeten leiden naar een meer klantgestuurde organisatie. Dat traject zal vooral aankomende jaren worden ingezet.

In deze 5 minuten durende animatie wordt inzicht gegeven in het afgelegde pad en de verwachtingen voor de toekomt aan de hand van allerlei praktische voorbeelden.

Bekijk dit item in onze portfolio: Hollands Kroon


Al meer dan 2107 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Hollands Kroon