Druk bezocht 'Festival Ambacht 21'

Afgelopen zondag 20 september werd de eerste editie van Festival Ambacht21 in Zutphen gehouden. Een belevingsfesitival voor jong en oud om kennis te maken met moderne ambachten.

Op de Zutphense markten stonden diverse paviljoens waar het vakmanschap werd getoond. Ook wij waren erbij. Het festval kende 6 verschillende thema's zoals Erfgoed en restauratie, Design en Lifestyle, Muziekinstrumenten, Agro en Food, Water, Technologie, Techniek en Inovatie.

Er was veel interesse bij kinderen voor het cartoontekenen samen met Derk-Jan. Er zijn prachtige creaties ontstaan. En veel kinderen hebben ontdekt dat ze veel meer kunnen.

Een rij mensen dromde zich ronde de uitleg over de videoanimaties van John. De uitleg werd zelf naar mensen achter in de rij doorverteld, zo vol stond het op een gegeven moment. Vooral de animatie van de Olifant in Zutphen, trok zeker de aandacht.

We stonden weliswaar aan het eind van de Zaadmarkt maar onze stand werd druk bezocht. Natuurlijk ook door het feit dat er voor ons door twee zeer getalenteerde dames geflyered werd op de diverse markten. Dus Lisa en Jasmijn, bedankt voor alle hulp.

Bekijk dit item in onze portfolio: Olifant in Zutphen | Urbex Heroes


Al meer dan 3144 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Olifant in Zutphen | Urbex Heroes

Gerelateerde Artikelen

Festival Ambacht 21