Zwientie t-shirts te koop!

Achterhoeker… dat is iets om trots op te zijn. En waarmee komt onze volksaard beter uit… dan met een t-shirt! Een echt Zwientie-shirt. Een must-have voor de aankomende zomerfestivals als de Zwarte Cross en Puntenpop. Angaon!

Lees verder

Zwientie kiekt Giro
ANIMATIE

Het strip-zwijntje 'Zwientie' is ooit bedacht voor een campagne ter promotie van de Achterhoek. Het varkentje werd als te rebels beoordeeld en komt nu regelmatig voorbij in korte grappige animaties over actuele onderwerpen... zoals de Giro.

Lees verder

Opening VVV Zutphen
UPDATE

Op goede vrijdag 25 maart 2016 is de nieuwe winkel van de VVV in Zutphen geopend. De winkel heeft een grote metamorfose ondergaan. Wij tekenden voor de diverse eye-catchers in het pand aan aan de gevel.

Lees verder

'De beste veestapel van Nederland' video's
HOT

Zes films en bijbehorende teasers

Na een strenge selectie heeft de vakjury uit 116 inzendingen voor ‘De beste veestapel van Nederland’ 18 bedrijven geselecteerd die strijden om een finaleplaats.

Lees verder

Oud Zutphen opnieuw beleven
HOT

Met behulp van nieuwe technieken en oude ansichtkaarten

Door het animeren van oude ansichtkaarten kunnen we een stapje terug in de tijd doen.

Lees verder

Het begint met een verhaal...
ANIMATIE

Leg het uit met een 'Whiteboard' animatie.

Het maken van een animatie is een zeer tijdrovende bezigheid. Eerst moeten er karakters ontwikkeld worden, een storyboard geschreven en vervolgens de animatie gemaakt worden. Van keyframe via inbetweens naar het volgende keyframe enz, enz.

Lees verder

Dé 5 trends voor 2016

Schrik niet! ToonWorkz is niet in-een-keer een trendbureau geworden. We hebben gewoon zelf 5 trends uit de mouw geschud voor dit jaar.

Lees verder

'Young Herd Manager of the Year' video's
HOT

Drie films en bijbehorende teasers.

CRV gaat dit jaar op zoek naar de ‘Young Herdmanager of the year’. Drie jonge veehouders hebben daarbij hun visie gegeven op de toekomst en meer specifiek op het management van de eigen veestapel.

Lees verder

Trend 1: De wereld in 3D

In samenwerking met Sander de Groen uit Deventer hebben wij een korte 3D animatie gemaakt van de mooiste stad aan de IJssel.

Lees verder


Ontdek onze
Illustraties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Animaties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Cartoons

Naar de portfolio

Ontdek onze
Infographics

Naar de portfolio

Ontdek onze
Websites

Naar de portfolio

Ontdek de films
van FilmWorkz

Naar de portfolio

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 359 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.