Breakdown Animatie
ANIMATIE

Uitlegvideo

Voor de film Albert op de Korenmarkt hebben we een aantal scenes gemaakt waarbij de presentator Tom Veldhuijzen zich bevindt op de plek waar het verhaal zich af speelt. Echter is dit in het jaar 1485. We hebben daarom verschillende schilderijen en oude tekeningen gebruikt om te dienen als decor. Deze film laat zien hoe we dit tot stand hebben gebracht.

Lees verder

Opening tentoonstelling Hanze
EVENEMENT

In de voetsporen van de Hanze

Hoe leefden Zutphenaren in de Hanzetijd? Hoe zag de handel eruit en hoe komt het dat we daar nu nog zoveel van weten? Ontdek het vanaf vandaag in de tentoonstelling ‘In de voetsporen van de Hanze’.

Lees verder

Gait's Filmhuus op de Naoberdagen
EVENEMENT

Op zaterdag 28 en zondag 29 september zijn de Naoberdagen op Erve Kots in het Achterhoekse Lievelde. Wij zijn er weer bij, ditmaal met Gait's Filmhuus. In een sfeervolle, oude schuur worden verschillende animaties getoond, waaronder het roemruchte filmpje 351 jaor Achterhook.

Lees verder

Nieuwe cartoons
PRINT

Het arsenaal aan doorlopende strips blijft maar groeien. Sinds dit voorjaar maken wij voor de gemeente Berkelland een nieuwe cartoon, kreeg 't Praothuus een spinoff en is de strip van Gait in een nieuw jasje gestoken.

Lees verder

Tentoonstelling 'In de voetsporen van de Hanze' groot succes!
EVENEMENT

Vanaf 23 juli tot 1 september 2019 kon men in de Burgerzaal in het oude stadhuis in Zutphen de tentoonstelling 'In de voetsporen van de Hanze' bekijken. De vrijwilligers van Erfgoed Gelderland en Gilden Zutphen ontvingen meer dan 10.000 bezoekers.

Lees verder

Festival Ambacht 21
EVENEMENT

Op zondag 15 september is het weer zo ver. Dan staan wij voor de vijfde maal op Festival Ambacht 21. Een doe- en belevingsfestival voor jong en oud om kennis te maken met het moderne ambacht.

Lees verder

351 jaar Achterhoek
FILM/ANIM

351 Jaor Achterhook!

De Achterhoek is hot. Busladingen vol toeristen en festivalgangers trekken zomerdag naar onze fraaie uithoek. En niet te vergeten de mensen die in onze onmuuuuuundig mooie Achterhoek oud willen worden.

Lees verder

Animatie Omgevingswet
ANIMATIE

Vanaf 2021 krijgen gemeenten en haar inwoners te maken met de Omgevingswet. Voor de Gemeente Berkelland hebben wij hierover een animatie gemaakt.

Lees verder

Iedereen is te spreken
ANIMATIE

Voor de gemeente Hollands Kroon, gelegen in de kop van Noord Holland, hebben wij een animatie vervaardigd met de titel 'Iedereen is te spreken'. Doelstelling van deze animatie is om medewerkers mee te nemen door de veranderingen die de ambtelijke organisatie inmiddels al heeft doorgemaakt… en welke stappen men nog kan verwachten.

Lees verder

Bisto Klear Foar De Takomst?
ANIMATIE

Vanuit de gemeenten Ferwerderadiel, Dongeradeel en Kollumerland c.a is de fusiegemeente Noardeast-Fryslân ontstaan. De nieuwe ambtelijk organisatie is volop in ontwikkeling en voor medewerkers is het programma 'Klear foar de takomst' gelanceerd. Ter introductie hebben wij hierover een animatie gemaakt.

Lees verder

Zomerkrant Henk & Fred
PRINT

Voor het derde achtereenvolgende jaar plofte de Zomerkrant van Henk & Fred op de mat van bijna 30duizend installateurs. De krant is een bijlage van het vakblad Henk & Fred.

Lees verder

De nieuwe DemoReel is uit!
ANIMATIE

Demoreel No.2

Het is weer zover. We hebben een nieuwe demoreel waarin we weer laten zien wat we kunnen. Het is een combinatie van animatie en motion design geworden van werk dat we de afgelopen maanden gemaakt hebben.

Lees verder