Bruno & Marietje

Hoe ga je om met privacy-gevoelige gegevens? Een uiterst actueel onderwerp waar ieder bedrijf iets mee moet. Kaak, bakkerijmachine-fabrikant uit Terborg ook. Communicatie bureau Ellen Vormgeving vroeg ons om over dit onderwerp regelmatig een strip te maken.

Lees verder

Zomerkrant Henk & Fred

De Henk & Fred Zomerkrant is uit. Deze kleurrijke uitgave ploft op de deurmat van zo'n 30duizend installateurs in den lande. Hebben die ook wat te doen tijdens de bouwvak.

Lees verder

Coops Molen
ANIMATIE

Maak kennis met Michiel de Molenaar

Voor de Stichting Coops Molen ontwikkelden wij recent een huisstijl. Om de stichting te introduceren op o.a. Facebook maakten wij tevens een animatie. Je kunt 'm bekijken naar de 'lees verder'

Lees verder

ToonWorkz in Gelderse Koppen
TELEVISIE

Gelderse Koppen 24 februari 2018

De opnamen waren al gemaakt tijdens de allereerste echte 'witte werelddag' op 11 december 2017, maar zaterdag 24 Februari jl. was de dag van de uitzending.

Lees verder

Coalitieakkoord Winterswijk
ANIMATIE

Hoe leg je je inwoners uit wat je de komende vier jaar gaat doen? Precies, je laat een animatie maken! Het resultaat? Een filmpje van iets meer dan 3 minuten waarin het nieuwe college van B&W in Winterswijk vertelt wat zij de komende jaren gaat doen.

Lees verder

Bach Bridges
PRINT

Zowel binnen als buiten, verspreid over Zutphen, wordt er 6 dagen lang muziek gemaakt tijdens het Bach Bridges Festival. Wij maakten de brochure met het programma.

Lees verder

Handig notitieboekje
PRINT

Voor Essity, fabrikant van onder andere bekende merken als Tempo en Tena, produceerden we een handig notitieboekje. Naast de ruimte die je hebt voor het maken van aantekeningen, zijn er tevens allerlei infographics opgenomen met info over de betreffende producten en branches.

Lees verder

Animaties voor VNOG
ANIMATIE

Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland

Wat is nou eigenlijk de taak van een veiligheidsregio? Daarom heeft de VNOG, door ons een algemene animatie laten maken over hun organisatie. Tevens zorgden we voor twee 'Leading Characters' genaamd Fleur & Floor, die praktische vragen kunnen stellen.

Lees verder

Zoek dekking!

Hanzestad Zutphen heeft een rijke geschiedenis. Gelukkig zijn er nog genoeg restanten van die boeiende historie terug te vinden in de binnenstad, waaronder delen van de vestingwerken. Er is door de Zutphense Musea in samenwerking met de stadsgidsen een wandeling uitgestippeld langs deze werken en hiervoor is een lesbrief ontwikkeld.

Lees verder

Oost-Nederlandse stripboekenbeurs
EVENEMENT

Op zaterdag 7 april zijn wij aanwezig op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in de Grote of Lebuïnuskerk in hartje Deventer. Wij hebben inmiddels een aardig arsenaal ‘producten’ die wij daar kunnen presenteren. Daarnaast kunnen wij eens kijken in hoeverre de bezoekers oog hebben voor strips in het dialect.

Lees verder

Verhaal van Gelderland
ANIMATIE

Animatie voor Erfgoed Gelderland

Gezocht: vrijwilligers, liefst jong. Erfgoed Gelderland lanceerde zaterdag in kasteel Doorwerth een website om vrijwilligers te verbinden aan historische verenigingen, projecten en andere initiatieven. Om deze zoektocht kracht bij te zetten maakten wij in opdracht van Erfgoed Gelderland een animatie.

Lees verder

Lesmateriaal St. Jan Zutphen
PRINT

In opdracht voor Erfgoed Gelderland hebben wij de vormgeving van het lesmateriaal voor de St. Jan-kerk in Zutphen verzorgd. Unieke aan dit project is dat scholieren de toren via een steiger mogen beklimmen en van dichtbij kunnen zien hoe de restauratie in zijn werk gaat.

Lees verder


Ontdek onze
Illustraties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Animaties

Naar de portfolio

Ontdek onze
Cartoons

Naar de portfolio

Ontdek onze
Infographics

Naar de portfolio

Ontdek onze
Websites

Naar de portfolio

Ontdek de films
van FilmWorkz

Naar de portfolio

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 359 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.