Praothuus Kaartspel
UPDATE!

D’r wordt in de Achterhoek volop gekaart. In menig kantine, buurhuis, kroeg of huiskamer spelen jong en oud graag een potje klaverjassen, jokeren of hartenjagen. En voor al die gasten hebben wij nu ons eigen onmuuuundig kek-te-gekke Achterhoekse Praothuis kaartspel. De Boer is Troef!

Lees verder

Puzzelpagina’s voor thuis
PRINT

Dat was wekenlang de vraag: wat moet ik thuis toch allemaal gaan doen? Nou, puzzelen bijvoorbeeld. Voor Achterhoek Nieuws bedachten we voor de trouwe lezers een Praothuus puzzelpagina.

Lees verder

Hanzekwartet naar de drukker
PRINT

In de vorige nieuwsbrief werd ‘ie al aangekondigd: het Hanzekwartet. Was het toen nog een idee, na binnenkomst van de eerste bestellingen moesten we ook daadwerkelijk aan de bak. En het is een succes. De eerste duizend kwartetjes gaan in juli de deur uit.

Lees verder

De Enige Echte Zutphense Scheurkalender
PRINT

Dit voorjaar is er een nieuw idee ontstaan: de Enige Echte Zutphense Scheurkalender. Samen met de jongens van communicatiebureau Lutim gaan wij die kalender dit najaar op de markt brengen.

Lees verder

Zutphens Ganzenbord
ONLINE

In Zutphen is er blijkbaar sprake van een heuse ganzenplaag. Gekwaak, poep en asociaal gedrag. ’t Lijken wel wilde beesten! In plaats van het gebruikelijke gemopper van onze Gert in de wekelijkse strip, hebben we nu gekozen voor de lancering van het Zutphense Ganzenbord. Negeer het gekwaak en speel lekker dit kek-te-gekke spelletje!

Lees verder

Humor in C-tijd
PRINT

We durven het woord bijna niet meer uit te spreken, dus gebruiken we ook in dit korte berichtje maar het C-woord. Gelukkig is het inmiddels ook niet alles alleen maar kommer en kwel. Het is overigens wel wennen... zo'n 1,5 meter samenleving...

Lees verder

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 516 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.