Onze websites zijn eenvoudig te beheren

Sommige Website bedrijven leveren een goedkope website en brengen u kosten in rekening voor kleine aanpassingen, zoals bijvoorbeeld het aanpassen van een spelfout. Wij maken het u gemakkelijk om dit soort dingen zelf te doen.

Onze website zijn gebouwd op basis van een degelijk Content Management Systeem, ook wel een CMS genoemd. Een CMS stelt u in staat om zelf eenvoudig aanpassingen te doen, zonder verdere technische kennis te hebben. Wanneer u met een tekstverwerker kunt werken, zult u zien dat u ook uw eigen website kunt onderhouden.

Wij verstrekken u zoveel mogelijk (of minder) toegang tot uw website als voor u wenselijk is. Wilt u zelf de totale controle hebben over alles wat er op uw website plaats vindt, krijgt u de toegang tot het administratie gedeelte, de back-end. Hebt u niets op met techniek maar wilt u wel zelf uw content kunnen toevoegen, dan zorgen wij ervoor dat u dat via de kant van de gebruiker, de font-end, kunt doen.


Al meer dan 274 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Schrijf je dan net als de 520 die je voorgingen in voor onze GRATIS Nieuwsbrief.