Onderhoud...

Alleen beveiliging of volledig onderhoud?

Het internet is een dynamisch medium. Binnen een maand kan er veel veranderen. Ook een website moet daarom (technisch) onderhouden worden om met die veranderingen mee te kunnen 'groeien'.

U kunt dit natuurlijk zelf doen. Maar gaat u dit boven de pet, dan bieden wij u de mogelijkheid hiervoor een contract af te sluiten. De Volgende supportcontracten zijn mogelijk.
  • Basis (1 uur p/m)

  Uw website wordt ge-update zodra bij ons beveiligingsupdates gemeld worden.
  Ondersteuning/Kleine tekstuele aanpassingen

  • Pro (10 uur p/ 6 mnd)*

  Uw website wordt ge-update zodra bij ons beveiligingsupdates gemeld worden..
  U heeft een half jaar, 10 uur volledige ondersteuning/onderhoud**

  • Enterprise (25 uur p/ 6 mnd)*

  Uw website wordt ge-update zodra bij ons beveiligingsupdates gemeld worden..
  U heeft een half jaar, 25 uur volledige ondersteuning/onderhoud**

*) Het afgenomen aantal uren dient men binnen 6 maanden te verbruiken en vooruit te betalen. Is het aantal uren eerder verbruikt, dan kan men een nieuw contract afsluiten. resterende uren vervallen na 6 maanden. De uren worden gedetailleerd verantwoord.

**) Volledige ondersteuning/onderhoud wil zeggen dat wij de gehele website voor u onderhouden. U levert ons de content aan (teksten en foto's). Wij zorgen ervoor dat deze geoptimaliseerd worden voor gebruik op de website. Wij dragen zorg voor aanpassingen binnen de structuur van de website wanneer u dit wenst. Kortom, wij nemen de werkzaamheden voor het actualiseren van uw website van u over.

Een onderhoudscontract gaat in nadat de site operationeel opgeleverd is en kan men dus niet gebruiken voor de oplevering van de site. Zoekmachine optimalisatie valt buiten het standaard onderhoudscontract. Hiervoor kan een apart contract worden afgesloten.


Al meer dan 466 bezoekers hebben dit artikel gelezen.