De ToonWorkz Nieuwsbrief

?tmpl=component&tmpl=component',750,550); return false;" class="acymailingpopup " >ToonWorkz Nieuwsbrief dinsdag 20 februari 2018Verzonden op 12 mei 2017We hebben een paar drukke maanden achter de rug. Het was tot op de laatste dag buffelen. Want op eerste paasdag 16 april ging de door ons vervaardigde tekenfilm; 'Zes en drie is vriendschap' in premiere in de Dru in Ulft.
We geven in een kleine 'Making of' een kijkje achter de schermen over de totstandkoming van de film.
ToonWorkz FilmWorkz dinsdag 20 februari 2018Verzonden op 06 september 2016
De 5 Trends van ToonWorkzVerzonden op 08 februari 2016
ToonWorkz Nieuwsbrief dinsdag 20 februari 2018 Verhuizing, Druk bezocht festival21 Stand in de prijzen, Rechtbank ZutphenVerzonden op 05 oktober 2015Verhuizing, Druk bezocht festival21, Stand in de prijzen, Rechtbank Zutphen
ToonWorkz Nieuwsbrief dinsdag 20 februari 2018 TIP Posters, Jaaroverzicht Gert & Tess, Website Stadsarchief Kampen, Ambacht21Verzonden op 04 september 2015Dit is de ToonWorkz Nieuwsbrief van met in deze uitgave nieuws over de TIP Evenementenposters, het nieuwe Jaaroverzicht van Gert & Tess, de nieuwe website van Stadsarchief Kampen en Ambacht21.
ToonWorkz Nieuwsbrief vrijdag 10 juli 2015Verzonden op 10 juli 2015De vakanties zijn weer in aantocht, maar we willen jullie de laatste nieuwtjes niet onthouden. Want wie weet dat je na het lezen van deze nieuwsbrief de ToonWorkz Twingo spot. Kijk je na het zien van de film die we voor CRV maakten met hele andere ogen naar de koeien in de wei. Loop je misschien wat sneller de winkel in bij SVEN voor Ogen, of bestel je toch nog even in onze webwinkel dat kekke t-shirt voor dat festival waar je binnenkort naar toe gaat.
Kortom, we wensen jullie een fijne zomer toe. Tot de volgende keer...
ToonWorkz Nieuwsbrief donderdag 21 mei 2015Verzonden op 21 mei 2015 In deze nieuwsbrief hebben we weer veel te melden. Allereerst dat onze webshop online is. We hebben door de jaren heen zo veel ontwikkeld, dat het zonde is dat dit in ons (meestal) digitale archief verdwijnt. We hebben daarom besloten een aantal van onze illustraties uit te brengen op T-Shirt en/of als poster. Verder is ons boek over 't Onland uitgebracht, bekijk vooral even de film die we hierover maakten. Hebben we het Toerisme Informatiepunt in Zutphen voorzien van een kleurrijke plattegrond en is onze strip Noaber Gait al weer aan de vierde editie toe. Veel leesplezier
Laat zien #
Results 1 - 18 out of 18
Illustraties

Ontdek onze
Illustraties

Naar de portfolio
Animaties

Ontdek onze
Animaties

Naar de portfolio
Cartoons

Ontdek onze
Cartoons

Naar de portfolio
Infographics

Ontdek onze
Infographics

Naar de portfolio
Websites

Ontdek onze
Websites

Naar de portfolio
Video's

Ontdek de films
van FilmWorkz

Naar de portfolio

De ToonWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Sluit je dan aan bij de 381 andere abonnees die je voor gingen.

Neem een abonnement op onze GRATIS Nieuwsbrief.