Verdienen met uitgeven

Promotievideo voor workshops

Wie wil het niet, geld verdienen door het uit te geven? Alleen wordt het hier gebruikt in een iets andere context. Uitgeverij het Boekenschap adviseert auteurs die hun eigen boek uit willen geven.

Het Boekenschap geeft workshops over het uitgeven van boeken en wat daar allemaal bij komt kijken. Van marketing tot eindredactie en van het samenstellen van het kostenplaatje tot de distributie. Wij hebben voor het Achterhoekse bedrijf een bondige video-impressie gemaakt. Een dergelijke video is een prima manier om geninteresseerde auteurs een kijkje te geven in zo'n workshopdag.

We zien dit overigens gelukkig steeds vaker: bedrijven die ervoor kiezen om een korte video-impressie te laten maken. Het is een prima manier om een bedrijf, onderwijsinstelling of bijvoorbeeld een workshop of seminar te promoten. Kijk voor inspirererende voorbeelden in onze portfolio!

Bekijk dit item in onze portfolio: Verdienen met uitgeven


Al meer dan 2490 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

Verdienen met uitgeven

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Sluit je dan aan bij de 322 andere abonnees die je voor gingen.

Neem een abonnement op onze GRATIS Nieuwsbrief.

captcha 
Om spam tegen te gaan vragen we je even de getoonde letters over te typen in het daarvoor bedoelde veld, voordat je op 'Aanmelden' klikt.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz