Explanamations

Een explanimation is een korte video waarin een complexe boodschap op een eenvoudige manier wordt uitlegd. Het voordeel van animatie is dat alles kan, en daarmee is het mogelijk om ieder onderwerp, product of concept eenvoudig te visualiseren. Beeld en geluid versterken elkaar. Omdat het verhaal in een korte tijd vertelt moet worden, kom je echt tot de kern van je boodschap. Dit maakt een explanimation tot een zeer krachtig instrument.

 

Bekijk dit item in onze portfolio: De Nieuwe Woonconsument | Het Nieuwe Retaillandschap


Al meer dan 1171 bezoekers hebben dit artikel gelezen.

Meer over dit item in de Portfolio

De Nieuwe Woonconsument Het Nieuwe Retaillandschap

Film

Film
Er zijn verschillende soorten film’s die je kunt inzetten voor je bedrijf, zowel intern als extern. Bijvoorbeeld testimonials van klanten, productreviews, instructievideos, een bedrijfsfilm of misschien zelfs wel een commercial? Wij denken graag met je mee welke film het beste bij je past

Animatie

Animatie
Soms zijn processen moeilijk of niet in beeld te brengen met conventionele technieken. Door toevoeging van onze expertise in animaties bieden we je de mogelijkheid dit wel te doen.

Drone

Drone
FilmWorkz is ROC-Light gecertificeerd en dus in het bezit van de juiste ontheffingen en verzekeringen om op een veilige manier en op professionele wijze, drone vluchten uit te mogen voeren. Dit natuurlijk voor zowel film als fotografie! Verrijk je film vanuit een ander perspectief.

De FilmWorkz Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze actuele projecten? Sluit je dan aan bij de 322 andere abonnees die je voor gingen.

Neem een abonnement op onze GRATIS Nieuwsbrief.

captcha 
Om spam tegen te gaan vragen we je even de getoonde letters over te typen in het daarvoor bedoelde veld, voordat je op 'Aanmelden' klikt.

FilmWorkz
Wanneer u vragen heeft neem dan gerust contact met ons op.
We staan natuurlijk altijd open voor suggesties, complimentjes of commentaar.
Derk Jan Rouwenhorst +31 (0)6 23 55 09 29 | John Post +31 (0)6 12 41 21 11

©2018 FilmWorkz